Liv.52: Detoxifiere blanda pentru copii, cu ajutorul plantelor!

Liv.52: Detoxifiere blanda pentru copii, cu ajutorul plantelor!

Ai facut tot ce ti-a stat in putere pentru a-i oferi copilului tau cel mai bun start posibil. Ti-ai schimbat stilul de viata, alimentatia, ai renuntat la toate obiceiurile ce i-ar fi putut dauna. Si fiecare decizie in acest sens a contribuit semnificativ la starea sa de sanatate. Asa cum ai descoperit deja, insa, explorand prin viata, lucrurile nu se asaza intotdeauna asa cum ne-am dori si parcursul fiecaruia dintre noi e departe de a fi perfect.

De ce ar avea nevoie un copil de detoxifiere?

Chiar daca poate parea surprinzator, inca din prima zi de nastere organismul copilului se poate lupta deja cu excesul de toxine. Anumite substante medicamentoase, de exemplu, administrate in perioada sarcinii pot ajunge si in organismul fatului. Incapacitatea ficatului copilului de a procesa toxinele din mediul inconjurator si de a inlatura o cantitate suficienta de bilirubina din sange pot duce la aparitia icterului accentuat sau prelungit, ce se manifesta prin stari de apatie, lipsa poftei de mancare, stagnarea greutatii, crize de plans.

Odata cu inaintarea in varsta si diversificarea alimentatiei, ficatul copilului poate reactiona deficitar la consumul de alimente grase, prelucrate sau care sunt pur si simplu imposibil de procesat de un organism inca incomplet dezvoltat. Anumite tratamente medicamentoase – pentru o banala raceala, de pilda – pot suprasolicita, de asemenea, ficatul, cauzand o toxicitate crescuta la nivelul organismului.

Liv.52: detoxifiere si protectia ficatului cu ajutorul plantelor

Toxicitatea ficatului, de diverse cauze, este responsabila de aparitia unui spectru larg de afectiuni ale ficatului la copii, dintre care cea mai comuna este hepatita. Disfunctiile hepatice se manifesta prin dureri abdominale, pierderea apetitului, o stagnare a cresterii in greutate, stari de greata si de voma, stari de oboseala si de apatie, o culoare galbena a pielii si a ochilor.

Daca exista foarte multe pareri avizate ce pledeaza impotriva curelor drastice de detoxifiere chiar si la adulti, cand vine vorba despre copii, acordul este aproape unanim: este obligatoriu ca detoxifierea sa se faca doar prin metode blande, fara masuri radicale, fara schimbarea brusca a alimentatiei. Prin alegeri naturale si actiune coordonata, sub supravegherea atenta a medicului.

Recomandat de medici si specialisti din intreaga lume pentru pentru protectia ficatului adultilor si copiilor deopotriva, Liv.52 contine plante bogate in antioxidanti, ce protejeaza impotriva toxicitatii induse de medicamente, de alimentele procesate sau de diverse substante chimice. Liv.52 poate fi administrat inca din prima zi de viata, ca adjuvant in tratamentul icterului infantil. Liv 52 actioneaza doar prin intermediul ingredientelor active naturale atent selectionate:

  • Caparisul (Capparis spinosa) – protejeaza ficatul prin continutul bogat de antioxidanti si substante antiinflamatoare (polifenoli, flavonoide, carotenoide, etc.), scade nivelul colesterolului si al trigliceridelor.
  • Cicoarea (Cichorium intybus) – este eficienta in hepatitele cauzate de diverse substante toxice pentru ficat sau de anumite medicamente, are actiune antioxidanta, stimuleaza secretiile biliare, are efect colagog.
  • Arjun (Terminalia arjuna) – intervine in protejarea ficatului prin continutul de antioxidanti, impiedica peroxidarea lipidelor si reduce nivelul colesterolului si al trigliceridelor. Exercita si o puternica actiune antivirala si antibacteriana.
  • Coada soricelului (Achillea millefolium) – contine flavonoide cu rol antioxidant si antiinflamator.
  • Mandur bhasma – este un preparat ayurvedic cu rol hepatoprotector si colagog.

Liv.52 poate fi administrat copiilor in varianta Sirop sau Tablete (pisate intr-o lingurita de miere, piure de fructe sau un alt aliment pe placul copilului).

Despre gama de suplimente alimentare Himalaya

Toate produsele Himalaya sunt supuse cercetarii timp de mai multi ani si fiecare planta medicinala utilizata este studiata si testata individual pentru eficacitate. Produsele fabricate de compania Himalaya Wellness reprezinta combinatii complexe de plante ce actioneaza sinergic pentru combaterea diverselor afectiuni, plante care sustin absorbtia substantelor active si plante care combat potentialele efecte negative, pentru formule mai rapide si mai sigure. Departamentul de Cercetare si Dezvoltare al companiei Himalaya este alcatuit din peste 200 de specialisti – medici, biochimisti, farmacisti, iar gama farmaceutica Himalaya este recunoscuta si recomandata in prezent de peste 300.000 de doctori si de specialisti din 90 de tari din intreaga lume.

Liv.52 este distribuit de compania Prisum International Trading, ce detine dreptul de distribuitor pe piata romaneasca a produselor fabricate de Himalaya Drug Company – India – suplimente alimentare si produse cosmetice (adulti si copii). Gama de produse Himalaya este acum disponibila in farmacii, plafare, magazine de profil, dar si pe magazinul online al Prisum International www.hboutique.ro.

Detalii sunt disponibile si pe www.facebook.com/HimalayaHerbalHealthcareRomania.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s