LittleImpro anunta noi spectacole pentru copii si parinti

LittleImpro anunta noi spectacole pentru copii si parinti

Simpatica trupa de improvizatie LittleImpro pregateste noi spectacole pentru lunile noiembrie si decembrie. Sub sloganul „Teatru de improvizatie pentru copii… si mici, si mari”, echipa ii provoaca pe prichindei, pe parintii lor si pe toti curiosii la un exercitiu interactiv de creativitate. Afla aici cand au loc urmatoarele reprezentatii.

Este important sa mentionam din start cat de haioase sunt spectacolele LittleImpro. O parte din merit le-o atribuim, desigur, actorilor. Insa fiecare reprezentatie este unica si distractiva in felul ei datorita copiilor, intrucat fiecare proba este construita pe sugestiile lor.

In cadrul probelor LittleImpro, copiii sunt incurajati sa urce pe scena, sa isi puna creativitatea la incercare si sa scape de trac, prin probe cu povesti, cantece sau cuvinte rastalmacite. Exista si o proba a adultului, in care parintii sunt provocati sa arate cat de curajosi sunt. In plus, publicul va avea parte si de o noua proba, anume proba Itsy Bitsy!

Urmatoarele spectacole LittleImpro au loc astfel:

  • sambata, 4 noiembrie, Bistro Dorobanti, ora 11:00;
  • sambata, 18 noiembrie, Muzeul Taranului Roman, ora 17:00;
  • sambata, 25 noiembrie, Muzeul Taranului Roman, ora 17:00;
  • sambata, 9 decembrie, Muzeul Taranului Roman, ora 17:00.

Pentru bilete si rezervari, poti suna la numarul 0723.909.007 sau iti poti face rezervare direct pe site-ul www.littleimpro.ro.

Pretul biletelor este de 25 de lei pentru copii si 30 de lei pentru adulti.

Spectacolul dureaza 1h si este recomandat copiiilor intre 6 si 80 de ani+.

Teatru de improvizatie pentru copii… si mici, si mari.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s