Liderul inspirational al anului 2019

Majestatea Sa Margareta, Custodele Coroanei Romane este personalitatea Romaniei care transmite mereu compasiune celor aflati in suferinta. Sprijinul Majestatii Sale este oferit in mod special prin programele Fundatiei Regale Margareta a Romaniei si prin Crucea Rosie.

Majestatea Sa Margareta a creat: Fondul Special pentru Copii (care este un program national de asistenta sociala si acces la educatie); Centrele Comunitare Generatii si Programul Tinere Talente (care sustine si promoveaza tineri artisti talentati din familii cu venituri mici).

In rolul sau de Presedinta a Societatii Nationale de Cruce Rosie din Romania Majestatea Sa Margareta este implicata atat in sustinerea numeroaselor proiecte care vizeaza educatia pentru sanatate, protejarea copiilor cu risc social, cat si in cele care sustin victimele dezastrelor si copiii aflati in suferinta.

Din aceste motive, Majestatea Sa Margareta, Custodele Coroanei Romane, a primit trofeul pentru liderul inspirational al anului 2019, in cadrul Galei Itsy Bitsy – Lideri pentru Liderasi, ajunsa la editia a cincea.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s