Doctorul Dolittle se intoarce! Acum, in cinematografe!

Daca iti este cunoscut indragitul personaj care nu prea se intelege cu oamenii, dar vorbeste pe limba animalelor, atunci nu trebuie sa ratezi „Dolittle”, cea mai recenta productie care il aduce pe Robert Downey Jr. in prim plan.

Robert Downey Jr. da viata cu succes unuia dintre cele mai captivante personaje intr-o versiune moderna a seriei clasice de povesti scrise acum mai bine de 100 de ani de catre Hugh Lofting pentru copiii sai, care descriu aventurile distractive si pline e peripetii ale unui doctor ce poate vorbi cu animalele, Dolittle.

Asa cum probabil stii deja, Downey Jr. nu este primul actor care joaca rolul faimosului veterinar, peronajul Dolittle fiind modernizat in 1998 si 2001 pe marile ecrane prin intermediul celebrului actor de comedie, Eddie Murphy.

Dolittle (2020): Sinopsis

Dupa ce si-a pierdut sotia in urma cu sapte ani, excentricul dr. John Dolittle (Downey), un veterinar extrem de indragit din Anglia victoriana, se izoleaza in spatele portilor conacului sau, singura companie fiindu-i o menajerie de animale exotice. Dar, cand tanara regina Victoria (Jessie Buckley, Wild Rose) se imbolnaveste grav, Dolittle porneste cu mari ezitari intr-o calatorie plina de aventuri catre o insula mitica pentru a cauta leacul care o va vindeca pe regina, regasindu-si pe drum curajul, si trezindu-si la viata istetimea legendara, pe masura ce va fi nevoit sa-si croiasca drum printre creaturi nemaivazute ochiului uman.

In calatoria sa, doctorul va fi insotit de un tanar autoproclamat invatacel (Harry Collett, Dunkirk), dar si de o gorila fricoasa (Remi Malek, laureat cu Oscar), o gasca entuziasta, dar nu prea isteata (Octavia Spencer, laureata cu Oscar), un strut cinic (Kumail Nanjiani, The Big Sick) si un urs polar exagerat de energic (John Cena, Bumblebee), precum si de un papagal extrem de incapatanat (Emma Thompson, laureata cu Oscar), care este confidentul si cel mai de incredere sfatuitor al lui Dolittle.

Alaturi de Robert Downey Jr. vom revedea staruri precum Antonio Banderas, Michael Sheen si Jim Broadbent, si vom auzi vocile unor nume celebre, precum Marion Cotillard, Frances de la Tour, Carmen Ejogo, Ralph Fiennes, Selena Gomez, Tom Holland si Craig Robinson.

Regizat de Stephen Gaghan (Syriana, Traffic), castigator de Oscar, DOLITTLE este produs de Roth si Jeff Kirschenbaum cu compania lor, Roth/Kirschenbaum Films (Alice in Wonderland,  Maleficent) si Susan Downey (franciza Sherlock Holmes,  The Judge), cu compania Team Downey. Producatorii executivi ai filmului sunt Robert Downey Jr., Sarah Bradshaw (The Mummy, Maleficent) si Zachary Roth (Maleficent: Mistress of Evil).


Ultimele articole

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s