Liderii anului 2022 in muzica pentru copii

Se spune ca muzica este un medicament pentru minte si suflet, iar psihologii sustin ca atunci cand vorbim despre dezvoltarea copiilor nostri, muzica ar trebui sa treaca pe primul loc. Muzica ii ajuta pe cei mici sa se dezvolte din punct de vedere intelectual, emotional si social, si incurajeaza dezvoltarea motorie si limbajul.

La Gala Itsy Bitsy de anul acesta premiem oamenii care, prin muzica lor, au reusit sa ajunga la inimile multor generatii de copii, reusind sa le insufle dragostea si pasiunea pentru muzica.

Liderii anului 2022 in muzica pentru copii sunt:

Mihai Alexandru – Al Mike Pepiniera

Mihai Alexandru este compozitor si unul dintre liderii anului 2022 in muzica pentru copii. Membru al Uniunii Compozitorilor din Romania, Mihai Alexandru a compus nenumarate hituri prezente in topurile romanesti, a fost si este membru in multe jurii importante – nationale si internationale – si a castigat foarte multe premii in calitate de compozitor, fiind prezent in 20 de finale nationale ale Eurovision. Compune si colaboreaza cu nenumarati artisti consacrati din Romania, insa proiectul de suflet al lui Mihai este Al Mike Pepiniera, care se imbogateste an de an cu numeroase piese si videoclipuri cantate de copii foarte talentati.

Bogdan Negroiu – LUNAtech SOUND

Bogdan Negroiu este artist, compozitor si unul dintre liderii anului 2022 in muzica pentru copii. Activ in lumea muzicala de mai bine de doua decenii, este liderul trupei El Negro si producator general in cadrul studioului si agentiei LUNAtech SOUND, avand un rol important in sustinerea noilor talente muzicale romanesti. Extrem de prolific in materie de compozitie muzicala, Bogdan Negroiu a compus in ultimii ani numeroase piese pentru tineri artisti – copii si adolescenti, iar in 2022, cantecele sale au fost interpretate si premiate la concursuri nationale si internationale, precum SanRemo Junior si EXCENTRIP ROMANIA.

Ilioara Radu – Trupa MARILI

Ilioara Radu este fondatoarea trupei MARILI si unul din liderii anului 2022 in muzica pentru copii. Fondata la Galati, in 2014, ca trupa de animatie socio-educativa pentru copii, MARILI a devenit cunoscuta datorită melodiilor sale vesele și pline de ritm, interpretate și dansate de cele sase personaje simpatice care formeaza trupa. Portofoliul trupei MARILI cuprinde, in prezent, peste 20 de melodii in limba romana, create de Ilioara Radu, iar printre acestea se numara „Dansul Prieteniei”, „Ne invartim”, „Pizza” si „Ciocolata”. Fiind in acelasi timp educative, antrenante si distractive, melodiile trupei MARILI se regasesc in portofoliul multor gradinite, iar sute de mii de copii le-au fredonat si au dansat pana acum pe ritmurile lor.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s