Liderii anului 2022 in educatie pentru profesori

La Gala Itsy Bitsy Lideri pentru Liderasi 2023 le oferim recunoastere liderilor care au dat dovada in anul 2022 de initiativa, implicandu-se activ in programe si proiecte de educatie menite sa vina in sprijinul profesorilor si, implicit, al copiilor.

Iata care sunt liderii anului 2022 in educatie pentru profesori:

Andreea Nistor – Asociatia pentru Valori in Educatie

Andreea Nistor este directorul executiv al Asociatiei pentru Valori in Educatie si unul din liderii anului 2022 in educatie pentru profesori. Prin proiectele si programele pe care le desfasoara, Asociatia si-a propus sa fie un catalizator intre liderii din scoli si liderii din business, cu scopul de a transforma educatia din Romania. Printre programele AVE se numara Academia de Leadership și Management Scolar, precum si Edu Networks, care si-a propus transformarea comunitatilor prin actiuni in 100 de scoli din tara. In ultimii doi ani, AVE a mai lansat HumanKind, un program de educatie socio-emotionala pentru scoli, si Alfabetar, platforma digitala gratuita de literatie pentru invatatori. De asemenea, a coordonat O Voce pentru Educatie, alianta societatii civile pentru o reforma reala a Legii Invatamantului.

Iulia Pielmus – Teach for Romania

Iulia Pielmus este directorul executiv al Teach for Romania si unul din liderii anului 2022 in educatie pentru profesori. De 9 ani, Teach for Romania recruteaza si pregateste oameni valorosi sa devina profesori si invatatori in scolile publice din Romania, pornind de la cele mai dificile comunitati. Pana acum, peste 200 de cadre didactice au urmat programul Teach for Romania, iar in prezent, 130 de profesori si invatatori predau copiilor din peste 100 de scoli din 21 de judete. De asemenea, Teach for Romania sustine profesorii prin numeroase proiecte si programe, iar in 2022 a organizat prima editie a Galei Profesorul Anului din mediul rural, pentru a celebra eforturile profesorilor minunati din mediul rural.

Valentina Secara – Conferinta de Educatie Timpurie

Valentina Secara este fondatoarea Conferintei de Educatie Timpurie si unul din liderii anului 2022 in educatie pentru profesori. De peste 10 ani, proiectul aduce in atentie importanta educatiei timpurii, oferind acces gratuit educatorilor, invatatorilor si profesorilor din invatamantul public la sesiuni de training sustinute de formatori internationali apreciati. Conferinta de Educatie Timpurie a crescut de la an la an, iar in 2022 s-a desfasurat in Bucuresti, Timisoara, Suceava si Chisinau, astfel ca 800 de cadre didactice au avut ocazia sa descopere idei si tehnici noi, potrivite pentru a face educatie din inima.


Ajunsa anul acesta la a opta editie, Gala Itsy Bitsy – Lideri pentru Liderasi se va desfasura pe 15 februarie 2023 pe scena Le Château – Castelul din inima Bucurestiului, in direct pe Facebook Itsy Bitsy si itsybitsy.ro.

Asculta programele Itsy Bitsy si urmareste-ne in social media, pentru a afla care sunt liderii pentru liderasi premiati anul acesta la Gala Itsy Bitsy!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s