Liderii anului 2019 in sanatate pentru copii

Orice parinte vrea sa isi stie copilul sanatos, asa ca si in editia de anul acesta a Galei Itsy Bitsy – Lideri pentru Liderasi aducem recunostinta oamenilor care si-au dedicat timpul creand conditii mai bune de tratament si ingrijire pentru copiii din Romania.

Liderii anului 2019 in sanatate pentru copii sunt:

Alina Patrahau, fondatoarea Asociatiei Daruieste Aripi

Alina Patrahau este implicata de multi ani in proiecte sociale in beneficiul copiilor. Impreuna cu echipa Asociatiei „Daruieste Aripi” a sustinut dezvoltarea Registrului National al Cancerelor la Copil, in parteneriat cu Societatea Romana de Onco-Hematologie Pediatrica si Institutul Oncologic „Ion Chiricuta” Cluj-Napoca.

Registrului National al Cancerelor la Copil contribuie major la cresterea sanselor la viata ale copiilor bolnavi, fiind singurul fundament pentru cunoasterea nevoilor in oncologia pediatrica.

In 2019, Alina Patrahau si echipa au finalizat si Reconstructia si modernizarea Sectiei de Terapie Intensiva Neonatala si a Compartimentului de Prematuri al Spitalului Judetean Constanta, care raspund nevoilor nou nascutilor din sud estul tarii.

Dr. Mihai Craiu, fondatorul Spitalului Virtual pentru Copii

Conf. dr. Mihai Craiu, medic pediatru la Institutul National pentru Sanatatea Mamei si Copilului ”Alessandrescu – Rusescu” si profesor la UMF „Carol Davila” din Bucuresti. Dr. Mihai Craiu este cel care a infiintat Spitalul Virtual pentru Copii, o pagina de Facebook unde parintii primesc informatii si sfaturi pentru sanatatea copiilor lor. El declara ca daca maine ar lua-o de la zero, tot pediatru ar fi.

Dr. Sorin Dan Cadar, Medic Specialist ORL, Presedintele Asociatiei Romane de Homeopatie Clinica

Poate unul dintre cei mai cunoscuti medici specialisti ORL, Dr. Sorin Cadar are o experienta de peste 30 de ani in sistemul medical.

In tot acest interval, dansul si-a impartasit de multe ori din vasta experienta atat din punctul de vedere al profesiei de medic primar ORL, medic cu competenta in homeopatie si lector CEDH Franta, dar si din postura de presedinte al Asociatiei Romane de Homeopatie Clinica. De asemenea, dansul este una dintre primele optiuni ale parintilor si specialistilor media care vor informatii medicale corecte si utile.

Astazi, Dr. Cadar este implicat in numeroase proiecte de sanatate, acorda zilnic ingrijire medicala celor aflati in dificultate, sustine dezvoltarea sanatoasa si armonioasa a copiilor si este un inversunat promotor al educatiei medicale continue.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s