Liderii anului 2019 in educatie prin sport

Practicarea unui sport avantajeaza nu doar corpul, ci si mintea si sufletul, fiind un bun motor pentru leadershipul copiilor. Sporturile organizate ii ajuta pe cei mici nu doar sa creasca armonios din punct de vedere fizic, dar si sa isi dezvolte creativitatea, abilitatile sociale si sa invete sa fie disciplinati.

Itsy Bitsy premiaza oamenii care promoveaza sportul si principiile de viata sanatoase. Liderii anului 2019 in educatie prin sport sunt sportivii si antreprenorii care au ales sa isi investeasca timpul, energia si resursele in proiecte pentru un viitor mai curat, mai sanatos, pentru copiii nostri.

Liderii anului 2019 in educatie prin sport:

Ana-Maria Branza, vicepresedinta Federatiei Romane de Scrima

Ana-Maria Branza este o scrimera romana specializata pe spada declarata de 3 ori cea mai buna spadasina din lume, cu 20 de medalii la campionatele europene si mondiale.

Este o campioana foarte implicata in motivarea tinerii generatii de copii la Federatia Romana de Scrima, unde este si vicepresedinta.

Fiind o promotoare activa a sportului in randul tinerilor, participa frecvent la evenimente destinate acestora, si de fiecare data reuseste cu succes sa-i magnetizeze, sa-si transpuna propriile experiente intr-o poveste care sa-i sensibilizeze, sa-i ghideze si sa-i ajute sa-si descopere vocatia si motivatia in viata, indiferent de domeniul care-i pasioneaza.

Elisabeta Lipa, presedinta Federatiei Romane de Canotaj

Desemnata „Canotoarea secolului XX”, Elisabeta Lipa este cea mai galonata reprezentanta a sportului cu vasle din istoria Jocurilor Olimpice, cu numeroase medalii obtinute pe o perioada de 20 de ani.

S-a implicat permanent in promovarea sportului in randul copiilor in diversele sale roluri. Astazi, din rolul de sef al canotajului romanesc, readuce in top acest sport prin noua generatie de sportivi, pe care o pastoreste cu grija. Mai mult, Federatia Romana de Canotaj asigura casa si masa sportivilor si se ocupa si de educatia lor, ajutandu-i sa isi termine scoala si chiar sa urmeze cursurile unei facultati.

Elisabeta Lipa a mai ocupat functia de ministru si s-a aflat multi ani si la conducerea Clubului Sportiv Dinamo.

Irina Deleanu, presedinta Federatiei Romane de Gimnastica Ritmica

Irina Deleanu este multipla campioana naţionala precum si campioana mondiala la coarda. A fost cea care a adus cele mai bune rezultate gimnasticii ritmice romanesti. in prezent, este presedintele Federatiei Romane de Gimnastica Ritmica.

Ea a initiat si coordoneaza anual Cupa Irina Deleanu, devenita deja o competitie de traditie in lumea gimnasticii ritmice.

Ajunsa la cea de-a 19-a editie, Cupa Irina Deleanu va avea loc la Sala Polivalenta din Bucuresti in perioada 22-23 februarie 2020. In aceasta competitie, vor fi prezente junioare si senioare venite din intreaga lume.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s