Liber la patinaj pe gheață, la Caro IceLand

Cel mai mare patinoar în aer liber din nordul Bucureștiului, Caro IceLand, își redeschide porțile pentru cea de-a patra ediție.

Amenajat în incinta Hotelului Caro din București (str. Barbu Văcărescu, nr. 164A, sector 2), patinoarul are o suprafață de 1000 de metri pătrați și este deschis în perioada 30 noiembrie 2023 – 4 februarie 2024, zilnic, între orele 11:45 și 22:00.

Caro IceLand este destinația perfectă atât pentru iubitorii patinajului, cât si pentru iubitorii hocheiului. Aici vor fi organizate cursuri de inițiere în patinaj pentru copii în zilele de sâmbătă și duminică, între orele 9:30 și 11:30, precum și seri de hochei în zilele de marți și joi, între orele 20:30-22:00.

Atmosfera feerică a patinoarului va fi completata de un brad impunător, iar lângă el, cutia lui Moș Crăciun așteaptă scrisorile celor mici. Copiii îi vor putea trimite direct scrisorile lui Moș Crăciun.

Caro IceLand va oferi o serie de evenimente speciale, inclusiv două turnee de hochei pentru copii: Caro Christmas Trophy în luna decembrie, și Caro Kids Winter Classic, în ianuarie 2024.

Programul zilnic este structurat în sesiuni de 90 minute, cu pauză de 15 minute între sesiuni pentru refacerea gheții. Biletul de acces costă 30 de lei/ sesiune, iar închirierea patinelor costă 20 de lei.

Mai multe detalii se găsesc aici.


Ultimele articole

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s