Lectura ca terapie la Carturesti Verona

Editura Herald iti propune sa redescoperi placerea lecturii si frumusetea cartilor, pe 29 septembrie, intre 18:00 si 20:00, la Ceainaria Carturesti Verona, din Bucuresti.

Evenimentul Lectura ca terapie face parte din campania Te asteptam in librarie! (1 august – 1 noiembrie), care isi propune sa creeze un context cultural prietenos pentru a redescoperi cititul si mersul in librarie ca parte din viata cotidiana. Anul acesta, campania este animata de sloganul „Citeste sanatos! Terapie prin lectura intensiva”, prin care Editura Herald si-a propus sa sublinieze beneficiile lecturii pentru publicul larg.

Invitatii serii vor fi reprezentanti importanti ai culturii romane, oameni care prin munca lor au reusit sa transmita publicului fascinatia lecturii, promovand astfel puterea cuvantului scris:

  • Cristina Dragulin: Jurnalist si psiholog clinician, pasionata de lectura si scris, content manager la PsihoShop.ro, initiatoarea blogului de biblioterapie Stroke.ro
  • Tudor Calin Zarojanu: Scriitor, copywriter, jurnalist, programator, realizatorul emisiunii „De ce-as citi?”
  • Ioana Baldea Constantinescu: Scriitor, jurnalist, moderator, producator in cadrul Societatii Romane de Radiodifuziune.
  • Alexandra-Georgiana Andrei: PR Manager/redactor la Hyperliteratura.ro, coautor al cartii 69 de motive stupide ca sa te apuci de citit

Pentru ca cititul se numara printre putinele placeri care aduc beneficii concrete in viata de zi cu zi, invitatii vor prezenta toate motivele pentru care lectura constituie o buna practica de dezvoltare. Totodata, cei prezenti vor avea ocazia sa impartaseasca experienta lor privind beneficiile lecturii pentru bunastarea proprie.

Accesul este liber, in limita locurilor disponibile. Pentru mai multe informatii, consulta Evenimentul Facebook.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s