Lectii de minitenis pentru copiii din scoli si gradinite

Asociatia Minitenis Romania lanseaza proiectul „Minitenis in Scoli si Gradinite”.

Programul se adreseaza tuturor copiilor cu varsta cuprinsa intre 4 si 10 ani, dar mai ales celor cu posibilitati materiale limitate, care au ocazia sa invete regulile si tehnica sportului alb.

Lectiile de minitenis se desfasoara pe terenuri de dimensiuni reduse, cu filee mobile, rachete de tip „Junior” si mingi de tenis speciale pentru copii.

In proiect sunt incluse, in prezent, Scoala Sfintii Voievozi, Scoala nr. 175 si Sfintii Trei Ierarhi din Bucuresti. Lectiile se vor desfasura o data pe saptamana, in salile de sport ale scolilor, iar copiii vor beneficia in mod gratuit de echipamentele necesare desfasurarii lectiilor, potrivit varstei, conditiei fizice, abilitatilor si capacitatii de lucru.

Proiectul se desfasoara pe durata a doua module pe an, pe structura celor doua semestre scolare. La finalul fiecarui modul vor fi organizate competitii intrascolare de minitenis, pe grupe de varsta si in functie de nivelul de performanta atins de fiecare copil.

In plus, la finalul anului se va desfasura competitia „Trofeul Minitenis Challange”, la care vor participa toti copiii implicati in proiect.

Mai multe detalii se gasesc pe www.minitenis.ro


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s