Lectie caritabila de pedalat

Pasionatii de biciclete, incepatorii si chiar toti curiosii sunt invitati la o lectie caritabila, proiectul „Invata sa pedalezi”.

Fie ca iti place sa mergi pe bicicleta, fie ca nu ai bicicleta, dar vrei sa inveti sa pedalezi, vino duminica (28 septembrie) la programul caritabil de ciclism „Invata sa pedalezi”.

Proiectul face parte din programul educational Ajungem Mari, ce se adreseaza copiilor din centre de plasament. Voluntarii Ajungem Mari vor invata sa mearga pe bicicleta 50 de copii inscrisi in programul de asistenta si protectie a copilului din sectorul 6, Bucuresti si le vor pune la dispozitie 10 biciclete.

De asemenea, biciclistii le vor oferi prietenilor lectii de pedalat. Accesul la eveniment este gratuit, iar participantii pot face donatii care sa sustina proiectul in continuare.

Evenimentul caritabil va avea loc in parcul Crangasi, la intrarea dinspre Piata Crangasi, d. Sunt invitati pasionatii de pedalat, cei care vor sa invete sau cei care vor sa ii cunoasca pe copii si sa ii ajute in continuare.

Lectia caritabila este doar inceputul campaniei „Invata sa pedalezi”. Asociatia isi doreste sa extinda proiectul si in sectoarele 1, 2 si 3.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

s