Lansarea cartii de educatie financiara pentru familie „Aventurile lui Mimi”

Asociatia Happy Moms lanseaza pe data de 6 iunie, ora 17.30, la Diverta Lipscani, cartea „Aventurile lui Mimi – educatie financiara pentru intreaga familie”.

La Brasov lansarea a avut loc in luna aprilie, iar pana in prezent au fost vandute deja peste 300 de exemplare.

Cartea este pilonul unui program denumit Business Kid, derulat pro bono de Asociatia Happy Moms in scolile din Brasov, Bucuresti, Alba Iulia, Cluj-Napoca si Sibiu, pentru 1.000 de copii cu varsta intre 7 si 11 ani. Programul se deruleaza in doua etape: o piesa de teatru sustinuta in scoli de catre trupe locale de teatru de copii si, ulterior, ateliere pe baza exercitiilor practice, ancorate in realitatea copiilor, din cartea Aventurile lui Mimi.

Programul Business Kid a debutat in Brasov pe data de 24 mai 2019, la scoala Gimnaziala nr. 3, in prezenta a 270 de copii, cu premiera piesei Mimi si afacerile, al carei scenariu a fost adaptat dupa una dintre povestile din carte. Este un proiect gandit timp de 3 ani de catre presedinta asociatiei, Lect. Dr. Ec. Dana Lupsa, si care a prins viata in sfarsit.

Mai multe detalii despre proiect gasesti aici.

Proiectul are ca scop familiarizarea intr-o maniera prietenoasa, prin arta si poveste, a copiilor cu varsta intre 7 si 11 ani, cu notiuni precum cheltuieli, venituri, nevoi, dorinte, buget, donatii. Proiectul s-a derulat in varianta pilot acum 3 ani in Brasov, in parteneriat cu Inspectoratul scolar Judetean. Business Kid a vizat ateliere derulate in scoli si spatii neconventionale pe teme de educatie financiara pentru 100 copii din Brasov ȋn anul 2016 si pentru 25 copii din Cluj ȋn anul 2018.

Asociatia Happy Moms are ca scop dezvoltarea personala si profesionala a mamelor si familiei in general, prin crearea unor comunitati de mame antreprenoare din pasiune care sustin educatia financiara a copiilor si tinerilor. Asociatia functioneaza in 6 orase din Romania si deruleaza trei proiecte centrate pe educatie financiara si antreprenoriala pentru copii si tineri, dintre care unul de factura sociala, pentru copii cu rezultate bune la invatatura dar care provin din medii defavorizate.

Mimi și afacerile. Premiera mult așteptată!

Publicată de Happy Moms pe Vineri, 24 mai 2019

Despre Dana Lupsa

„Sunt Dana Lupsa, mama de peste 7 ani a doua suflete, lector doctor in management de 14 ani, specialist PR, practician Law of atrraction si antreprenor prin definitie. De-a lungul carierei mele am format peste 3500 studenti si oameni de afaceri si am dezvoltat 10 afaceri.imi place sa lucrez cu femei determinate, optimiste si pentru care spiritualitatea este o valoare cheie, care fac afaceri din pasiune. Simt si inteleg provocarile prin care trece o femeie care isi doreste succes pe plan profesional si personal.Se spune despre mine ca sunt „campioana motivarii”, ca le inspir si le dau curaj sa straluceasca si fac asta cu succes in Asociatia Happy Moms pe care o conduc de peste 3 ani.

„Cel mai mult imi place sa le ajut sa devina un brand credibil si sa ramana in mintea si sufletul clientilor, mai ales daca sunt la inceput de drum, dar si sa descopere care este menirea lor si sa o transforme in sursa de venit pentru familie. Ma bucura si ma implineste sa le stiu bucuroase si implinite!”

 


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

s