Lansare de carti pentru parinti si parteneri constienti

Editura Herald anunta dubla lansare a cartilor de dezvoltare personala „Primeste iubirea pe care o doresti” si „Daruieste iubirea care vindeca”, ale psihoterapeutilor Harville Hendrix si Helen LaKelly Hunt

Evenimentul de lansare are loc joi, 14 mai, Cafeneaua Carturesti Verona, de la ora 18:30. Intrarea este libera.

Timp de aproximativ doua ore, organizatorii va propun sa luati parte la o discutie informativa si plina de caldura, in compania Otiliei Mantelers si a lui Gaspar Gyorgy, cunoscatori avizati ai operei lui Harville si Helen si organizatori ai celui mai important eveniment PSI al anului: atelierele pentru cupluri si pentru parinti sustinute chiar de Harville Hendrix si Helen LaKelly Hunt la Bucuresti, in 23 si 24 mai (informatii suplimentare despre acest eveniment, pe www.harville-helen.ro).

Evenimentul este dedicat tuturor celor care isi doresc sa afle despre modul in care experientele acumulate in copilarie le influenteaza profilul emotional, relatia de iubire sau stilul de parentaj. In plus, publicului i se vor prezenta solutii pentru o comunicare autentica si pentru obtinerea unor relatii implinite, solutii pe care Harville Hendrix si Helen Hunt le dezvolta in aceste carti-eveniment.

Primeste iubirea pe care o doresti – Harville Hendrix

primeste-iubirea-pe-care-o-doresti-perspectivaVandut in peste doua milioane de exemplare in intreaga lume, Primeste iubirea pe care o doresti este cel mai apreciat ghid de transformare a unei relatii intime intr-o sursa neintrerupta de iubire si armonie.

Acest ghid extraordinar de practic descrie tehnica revolutionara a Terapiei Relationale Imago, care combina mai multe discipline – printre care se numara stiintele comportamentale, psihologia abisala, terapia cognitiva si terapia Gestalt – pentru a crea un program ce urmareste rezolvarea conflictelor si innoirea comunicarii si pasiunii.

Daruieste iubirea care vindeca – Harville Hendrix si Helen LaKelly Hunt

daruieste-iubirea-care-vindeca-perspectiva6Daruieste iubirea care vindeca este un instrument extrem de pretios pentru construirea unei relatii durabile si sanatoase cu propriii copii. Parintele constient, dupa cum explica autorii, isi cunoaste lipsurile (cel mai adesea provocate de o relatie defectuoasa cu parintii, in propria copilarie) si este atent ca acestea sa nu ii stirbeasca legatura cu copilul.

Adevarul profund transformator pe care il dezvaluie Harville Hendrix si Helen LaKelly Hunt este ca, urmarindu-si constient reactiile fata de comportamentul si manifestarile copilului, parintii pot invata de la el, descoperind propriile „puncte de vindecare”. Tratandu-i pe cei mici cu respect si intelegere, parintii ii incurajeaza sa fie ei insisi si sa se cunoasca in profunzime.

Mai multe detalii despre eveniment puteti afla direct de pe pagina de Facebook dedicata.


Ultimele articole

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s