Lansare de carte – Gloria si unicornul magic

Joi, 8 decembrie, de la ora 18.00, va invitam in Park Lake la lansarea cartii Gloria si unicornul magic. Cartea este scrisa de 5 leaderi de opinie din zona de parenting: Laura Frunza(blogger laurafrunza.com), Tily Niculae (blogger tilyniculae.eu), Miruna Margarit(blogger ea-şi-ea.ro), Ana Nicolescu(blogger mamicaurbana.ro), Monica Popescu(jurnalist Itsy Bitsy). Ilustratiile sunt facute de Ema Stanca-Macovei.

Gloria crede ca dragostea parintilor ei a disparut atunci cand a venit pe lume fratele ei. Asa ca fetita cu ochi albastri porneste intr-o aventura provocatoare din care fiecare avem de invatat, atat parintii, cat si copiii…
Nevoia de iubire, de a ne simti importanti si unici este parte din fiinta umana, de aceea este normal ca un copil sa aiba frici si intrebari atunci cand familia se mareste.
Gloria si unicornul magic este o poveste terapeutica, un instrument pretios pe care parintii il pot folosi in relatia cu copiii. Povestea terapeutica in general scoate la suprafata, emotii si sentimente ale copilului, conflictul interior, care apare si pe care acesta de cele mai multe ori nu il poate exprima, direct si rational, cum s-a intamplat si in cazul Gloriei.

Povestea „Gloria si unicornul magic” este despre comunicare si nevoia de conectare. Parintele petrece timp cu copilul si asta duce la sudarea relatiei dintre ei. Iar in acest dialog de dupa poveste, parintele ii poate explica celui mic ca exista si situatii ca cea prin care a trecut Gloria, dar acestea pot fi evitate si ca povestea este despre ceea ce nu ar trebui sa se intample. In final Gloria intelege ca fuga nu este o solutie.

Povestea este deopotriva terapeutica pentru parinti si pentru copii. Este o poveste care captiveaza si produce emotie.

Pentru ca #OameniiSuntMagia si impreuna putem infaptui miracole si pentru ca la nivel mondial, unul din zece copii se naste prematur, Parenting PR a ales sa sprijine Asociatia Unu si Unu, singura asociatie de parinti din Romania care lupta pentru drepturile prematurilor.

Un procent de 7% din vanzarile cartii Gloria si unicornul magic va merge catre Asociatia Unu si Unu.

gloria-si-unicornul-magic_mamica-urbana6
Va asteptam cu inima deschisa pentru fapte bune si povesti vindecatoare. #OameniiSuntMagia. Vom avea ateliere pentru copii, vom face fotografii si vom avea o tombola cu premii.

Gloria si unicornul magic este un proiect Parenting PR, sustinut de Itsy Bitsy FM.
Comezile se pot face pe site-ul editurii Didactica Publishing House.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s