La RadioPlaja Itsy Bitsy, NIVEA Sun te asteapta cu jocuri, ghicitori si multe premii!

Joaca e in toi la RadioPlaja Itsy Bitsy din Mamaia! Vino la cortul NIVEA Sun, acolo unde cei mici vor avea parte de jocuri, ghicitori si muuuuulte premii!

La ruleta mare cu ghicitori despre soare, mare si protecte solara, fiecare raspuns corect e gata sa le ofere celor mici premii surpriza de tot felul. Ca distractia sa fie si mai mare, organizam si concursuri de „ingropat” parintii in nisip, unde cel mai rapid are sansa sa plece de pe plaja cu premii ce constau in produse Nivea.

In plus, daca ai cumparat deja o crema de protectie solara, o crema hidratanta sau orice alt produs Nivea, nu arunca bonul! Pastreza bonul pe care se afla produsul Nivea achizitionat deja si vino cu el la RadioPlaja Itsy Bitsy si primesti pe loc o papusa Max sau Lotte.

Nici nu trebuie sa ne crezi, ci sa vii la RadioPlaja Ity Bitsy si sa te convingi singur de multitudinea de activitati GRATUITE, concursuri si jocuri pentru copii!

Da JOIN evenimentului nostru de pe Facebook RadioPlaja Itsy Bitsy | In Direct de la Mamaia, ca sa fii la curent cu toate noutatile de pe plaja!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s