3 noiembrie: Kogaion Gifted Academy isi deschide portile

Kogaion Gifted Academy, prima Academie de Cunoastere si Inteligenta Integrata si Complexa din Romania, isi deschide portile in curand. Pana atunci, parintii si copiii sunt invitati la conferinta de lansare.

Ce inseamna conceptul Kogaion Gifted Academy?

In cadrul Academiei, fiecare copil va parcurge un Traseu Individualizat “Gifted Education”, in armonie cu propria sa natura, cu abilitatile, inzestrarile si pasiunile sale si va fi caracterizat prin:

  • “Educatie triangulara”, construita pe 2 triade: Copil-Parinte-Mentor si Dezvoltare personala-Enrichment-Parenting

  • Curicula individualizata “Gifted Education”, elaborata in baza unui Profil Individualizat de Personalitate al fiecarui copil, care tine cont de abilitatile lui native si ariile lui de pasiune, in armonie cu propria sa natura

  • Cunoastere si Inteligenta Integrata si Complexa – 12 Academii de Enrichment care structureaza 45 de domenii ale cunoasterii

  • Mentori de elita specializati multidisciplinar

  • Inovatie si Performanta in Educatie: Clase mobile, Instrumente inovative, Predare vizuo-auditiva si experentiala, Activitati modulare, Proiecte individuale si de echipa, Predare interdisciplinara

  • “Educatie pentru familie”, prin armonizarea relatiei Copil-Parinte asigurata de Ateliere de parenting si a relatiei Copil-Mentor asigurata de interventii personalizate in scoala sau liceul unde invata copilul

Conceptul Kogaion Gifted Academy va asigura formarea unei personalitati armonioase si independente, cladita la nivel fizic, emotional, mental, spiritual si social si cresterea Increderii si stimei de sine, ca baza a maximizarii potentialelor native ale omului creator, capabil de inalta performanta.

Profesorul Florian Colceag, specialist international gifted education, va fi direct implicat in educatia copiilor in cadrul Atelierelor de Cunoastere Integrata si Complexa si in crearea si mentinerea unei comunicari armonioase copil – parinte in cadrul atelierelor de Parenting. In acelasi timp, Profesorul Florian Colceag va supraveghea alaturi de D-na Diana Petcu mentinerea actului educational de o inalta calitate, transferul de bune practici in ceea ce priveste modul de transmitere a informatiei relevante copiilor, precum si asigurarea unor mentori de o inalta calitate morala si profesionala.

Kogaion Gifted Academy pune la dispozitia tuturor participantilor un spatiu generos de desfasurare a activitatilor, situat pe Soseaua Nordului nr. 94F, Sector 1, Bucuresti, la numai 50 de metri de Parcul Herestrau.

Programul se adreseaza copiilor intre 6 si 13 ani (clasa 0 – clasa a VI-a). In plus, exista programe specifice pentru grupa de varsta 3-6 ani, respectiv 14-18 ani, parinti si adulti.

Orar desfasurare cursuri: L-V – ora 12.00 – 19.00, S – ora 9.00 – 18.00.

Conferinta de lansare a Kogaion Gifted Academy va avea loc in data de 23 octombrie 2014, ora 18.00, la sediul CNR UNESCO, str. Anton Cehov nr. 8, sector 1, Bucuresti. Intrarea este libera.

Pentru o buna organizare a evenimentului, completeaza urmatorul formular de inscriere.

De asemenea, pentru detalii legate de procedura de inscriere la Kogaion Gifted Academy trimite un e-mail pe adresa: diana.petcu@gmail.com.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s