Editura Integral continua jocul cunoasterii in scolile din Bucuresti!

In perioada 12-14 octombrie, Editura Integral si Asociatia Leonardo pentru Educatie Integrala au fost oaspetii scolilor gimnaziale nr. 196 „Federico García Lorca“ si nr. 95 din Capitala.

Prichindeii claselor pregatitoare si cei ai claselor I au fost foarte bucurosi de venirea celebrei mascote Leornardo, un pui de leopard care s-a jucat si a interactionat cu ei pe tot parcursul vizitei noastre.

Bineinteles, nu puteau lipsi nici cartile, atat de indragite de copii, din colectiile Editurii Integral: „Biblioteca Gradinitei“, „Nota 10“, „Biblioteca Leonardo“ si „Biblioteca Pisa“.

Cu acest prilej, au fost organizate si mici expozitii de carte scolara pentru ciclul primar de invatamant. Alaturi de Leonardo, la evenimente a fost prezent si Radio Itsy Bitsy, spre bucuria celor mici!

Atat cadrele didactice cat si elevii au fost incantati de proiectul Editurii Integral, in calatoria magica a cartilor.

Iata si cateva declaratii sincere, la finalul evenimentului:

„Dintre cartile dvs, cu precadere mi-au atras atentia lucrarile in limbi straine pentru copii, pe care eu le-am si recomandat dealtminteri parintilor. Ei au fost foarte interesati. E foarte bine ca veniti voi la noi! Cartile, in scoala au intotdeauna un impact pozitiv asupra copiilor.“ (Emilia Lascuzeanu, profesor, Scoala gimnaziala Nr. 196 „Federico García Lorca“)

„La cartile in limba spaniola, nivelul de informatie depaseste clasa pregatitoare, lucrarile fiind foarte complexe, atat ca structura si notiuni cat si ca design. In schimb, copiii le pot colora cu usurinta.“ (Nicoleta Popescu, profesor, Scoala gimnazială Nr. 196 „Federico García Lorca“)

„Inca traim ecourile in urma intalnirii noastre, care a avut un impact foarte mare asupra copiilor. Mascota Leonardo le-a placut foarte mult micutilor iar parintii inca viziteaza standul editurii Integral din scoala noastra. Intreaga voastra echipa a fost implicata si prezentarea interactiva cu copiii, foarte bine structurata. Copiii au fost antrenati in emotii si actiuni pozitive. Am apreciat si dotarea cu baloanele colorate. Astfel, cartile vor avea un castig evident pe viitor pentru copii. Foarte inspirata prezenta voastra in scoala noastra! Ar fi minunat daca ati veni si la clasele a II-a si a III-a, astfel toti copiii ar percepe mult mai bine importanta cartii si a lecturii. Va mai asteptam cu drag pe la noi, sa mai avem astfel parte de momente frumoase! Complimente domnului director al editurii, Costel Postolache! Poate chiar vom realiza impreuna evenimente culturale!“ (Lavinia Marcu, directorul Scolii gimnaziale Nr. 95)

Dragi copii, educatori, invatatori si profesori, in saptamanile care urmeaza, Editura Integral va poposi si in alte scoli bucurestene. Nu ratati intalnirea cu Leonardo!

SURSA: Modern Education

http://cursurionline-carti-didactice.blogspot.ro

http://cursurionline-carti-didactice.blogspot.ro/2014/10/editura-integral-continua-jocul.html


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s