Jurnalist de moda noua – partea a doua

Intr-un fel, prin mediul online, cu totii am devenit un soi de jurnalisti. Dar, odata cu mini-faima, vin si mini-responsabilitatile. Andreea Marin iti expune regulile noului tip de jurnalism.

In prezent, chiar si cei care nu s-au pregatit special pentru a lucra in mass media participa in mod activ la informatiile vehiculate in lume. Iar asta se intampla pentru ca ne petrecem o buna bucata din viata in mediul online.

In episodul trecut din Pretuieste Viata, am aflat cateva sfaturi despre cum sa scriem pe Internet, astfel incat sa nu facem gafe si sa fim autentici. In aceasta editie, Andreea Marin continua lista de norme, pentru a ne ajuta sa interactionam cat mai bine cu cei din spatiul virtual. De data asta, vei afla despre:

  • cum scrii despre ceilalti;
  • cum sa iti urmezi pasiunea;
  • cum sa te bucuri de fiecare moment din viata reala, fara a pica prada iluziilor;
  • cum sa comunici eficient, sa spui, dar sa si asculti;
  • cum sa reactionezi la reactii;

Fiecare sfat este detaliat in acest episod din Pretuieste Viata cu Andreea Marin.

logo1

Imbinand puterea naturii cu cea a tehnologiei, Himalaya Wellness iti pune la dispozitie o gama variata de suplimente alimentare si cosmetice naturale pentru adulti si copii, ce au la baza medicina traditionala Ayurveda.

Misiunea Himalaya este aceea de a dezvolta remedii sigure, naturale si inovatoare, care sa-i ajute pe oameni sa duca o viata mai sanatoasa.

Himalaya – parte din familia ta!

logo frunze Himalaya


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s