Ivan Patzaichin: Dambovita este un plaman al Bucurestiului

Ivan Patzaichin: Dambovita este un plaman al Bucurestiului

Sportivul olimpic Ivan Patzaichin ne-a facut o vizita in studioul Itsy Bitsy FM, unde ne-a vorbit despre cele mai recente proiecte ale sale si a depanat povesti despre locurile sale de suflet: Delta Dunarii si Mila 23. Daca ai ratat interviul in direct, il poti asculta in podcastul de aici.

In urma evenimentului Dambovita Smart, Ivan Patzaichin ne-a povestit mai multe despre proiectul Descopera Rowmania, o campanie pentru promovarea ecoturismului. Aflat deja la a VI-a editie, Rowmania se desfasoara pe apele mai multor orase din tara, unde localnicii si turistii sunt invitati sa incerce bicicleta apelor (barca cu vasle) si sa se ia la intrecere. Cea mai recenta oprire a proiectului a fost in Bucuresti, pe Dambovita.

„Dupa parerea mea, Dambovita este un plaman al Bucurestiului. Este un imens aparat de aer conditionat, care ar putea sa mobilizeze lumea sa vina sa se simta bine”, a spus canoistul Patzaichin.

Editia din 2017 continua la Alba Iulia pe 5 august, urmand sa se incheie la Tulcea, in ultima saptamana din august, cu RowmaniaFEST – Festivalul International al Barcilor cu Vasle.

Pe langa acest eveniment de mare anvergura, Ivan Patzaichin ne-a povestit si despre alte proiecte ale sale, in care turismul in Romania ocupa un prim loc. Ne-a invatat ce este o „canotca”, ne-a spus despre mancarea sa preferata (va dam un indiciu: este cu peste) si ne-a vorbit despre o banda desenata, Mila 23, in care eroul este chiar el.

Asculta povestile sale in podcastul de mai jos.


Un comentariu la „Ivan Patzaichin: Dambovita este un plaman al Bucurestiului”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s