Iubesti natura? Recicleaza!

Sub sloganul „Iubesti natura? Recicleaza”, elevii din Bucuresti au ocazia sa invete cum sa protejeze natura, prin activitati de reciclare.

Corint Educational, Asociatia Corint Pro Lectura si Fundatia Lumea Cora, in parteneriat cu Ministerul Educatiei Nationale si Inspectoratul Scolar al Municipiului Bucuresti, aduc proiectul „Pasaport pentru cultura” la Bucuresti, vineri (30 mai) si sambata (31 mai).

Tema principala a evenimentelor este protejarea mediului inconjurator.

Astfel, vineri (30 mai), intre orele 17.00 – 19.00, la Cora Lujerului, si sambata (31 mai), intre orele 15.00 – 17.00, la Cora Soseaua Alexandriei, elevii ciclurilor de invatamant primar si gimnazial vor invata sa protejeze natura prin activitati de reciclare.

Copiii vor afla informatii despre mediu si vor participa la concursuri de cultura generala, organizate in cadrul celor doua evenimente.

Si pentru ca luna mai este luna biologiei si a stiintelor naturale, in cadrul proiectului educational „Pasaport pentru cultura”, se va vorbi mult despre ecologie si despre protejarea mediului inconjurator.

De asemenea, se va organiza o parada a hainelor confectionate din materiale reciclate.

Elevii si profesorii pot participa la o tombola cu premii si la concursul Cine aduce cele mai multe peturi.

Scolile gimnaziale din sectoarele 5 si 6 ale Capitalei, elevii Scolii Populare de Arte Bucuresti si elevii de la Palatul National al Copiilor Bucuresti vor pregati momente artistice deosebite.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s