Itsy Bitsy FM participa la evenimentul caritabil Cursa de Ratuste Rotaract

Itsy Bitsy FM participa la evenimentul caritabil Cursa de Ratuste Rotaract

Cluburile Rotaract din Bucuresti organizeaza sambata, 22 septembrie 2018, incepand cu ora 13.00, cel mai original eveniment caritabil al anului: CURSA DE RATUSTE ROTARACT.

Cu o traditie de 3 ani, peste 7.000 de ratuste au fost adoptate pana acum, 25 de sponsori s-au alaturat cauzei si, cel mai important, 14 copii au acum sansa de a se integra in societate si de a avea o viata normala.

Anul acesta, plecand din Piata Natiunilor Unite si pana la Piata Unirii, pe o distanta de 400 de metri, 3000 de ratuste din plastic se vor intrece pe apele Dambovitei pentru a reusi, cu ajutorul celor inscrisi in concurs, sa schimbe viata unor copii cu afectiuni ale aparatului auditiv.

Inscrierea in concurs se face pe site-ul www.cursaderatuste.ro, o donatie de 10 lei asigurand participarea la cursa cu 1 ratusca.

Fondurile stranse in cadrul acestui proiect vor fi folosite pentru achizitionarea de proteze auditive performante pentru copiii hipoacuzici de varste foarte fragede de la Scoala Nr 1 Bucuresti.

Itsy Bitsy, singurul post de radio pentru familiile din Romania, s-a alaturat Cursei de Ratuste si a sustinut cauza proiectului in ultimele doua editii, fiind si in acest an alaturi de ratustele care se intrec pentru a schimba viata copiilor.

Cluburile Rotaract impreuna cu Itsy Bitsy invita intreaga comunitate sa se implice in acest proiect prin sponsorizari, donatii si participarea la cursa pentru realizarea unui scop comun: acela de a reda copiilor cel mai frumos sunet – sunetul copilariei!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s