Itsy Bitsy: 40 de vacante pentru timp de calitate in familie

Itsy Bitsy transforma jocurile copilariei intr-un prilej de a-i sprijini pe parinti si copii sa petreaca timp de calitate in familie.

Astfel, in aceasta vara, pe Itsy Bitsy FM vor putea fi auzite 40 de personalitati iubite de public, vorbind despre jocurile preferate din copilarie. Jocurile vedetelor se vor regasi si in varianta video, pe site-ul Itsy Bitsy.

Cele 40 de idei de joaca vor aduce in fiecare zi la radio sansa castigarii unei vacante gratuite pentru intreaga familie, in concursul Itsy Bitsy si cele 40 de vacante.

Personalitatile care vor vorbi despre jocurile copilariei fac parte din domenii variate: de la actori la muzicieni, de la realizatori TV si radio la sportivi de top. Invitati speciali ca Andreea Marin, Virgil Iantu, Tili Niculae, Dana Rogoz, Alexandrina Halic, Cornel Ilie, Calin Goia, Gabriela Szabo, Smiley, Sore si multi altii reamintesc parintilor cum se jucau pe vremuri Sotronul, Elasticul, Frunza, Castelul si toate celelalte jocuri pe care putini copii le mai joaca astazi.

Pornind de la aceste amintiri frumoase, parintii pot crea o noua sansa de timp de calitate petrecut in familie, recomandat de specialisti pentru dezvoltarea emotionala a copiilor.

Stim ca vara este cel mai bun moment pentru joaca, pentru timp frumos petrecut in familie, asa ca noua etapa a campaniei noastre vorbeste despre cel mai placut mod de a petrece timpul cu cel mic – jocul. Si ca sa fie si pe placul parintilor aceasta joaca, le rascolim amintirile din copilarie si ii invitam la joaca cu copiii lor. declara Nadia Tataru, Director General Itsy Bitsy FM.

Jocurile Copilariei continua campania lansata la inceputul anului de grupul de initiativa format din Itsy Bitsy FM, lideri de opinie – Andreea Marin, Tili Niculae şi Virgil Iantu -, parlamentari, specialisti psihologi, asociatii de parinti, carora li s-a alaturat Autoritatea Nationala pentru Protectia Drepturilor Copilului si Adoptie.

Grupul de initiativa a lansat atunci un apel catre parintii din Romania – „Petreceti minimum o ora de calitate pe zi cu copiii vostri” – si o ampla campanie de informare pe parcursul anului, care include sidemersurile pentru ca 1 Iunie sa devina zi libera nationala, astfel incât parintii si copiii sa aiba ocazia sa petreaca mai mult timp de calitate impreuna. Peste 16.500 de romani care sprijina initiativa s-au alaturat acesteia pe pagina de Facebook 1 Iunie Zi Libera.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s