Iris Mihaela Dinca, studenta la Scoala de SuperEroi Itsy Bitsy – Invata oul pe gaina

Iris Mihaela Dinca are 9 ani si a fost studenta saptamanii 13-19 septembrie la Scoala de SuperEroi Itsy Bitsy – Invata oul pe gaina, editia a doua.

Lui Iris ii place sa cante, sa danseze si sa citeasca, sa fotografieze si sa filmeze animale, iar gatitul este una din marile ei pasiuni – stie deja sa gateasca placinta, pizza si snitele, fara sa aiba nevoie de ajutor.

O parte din retetele incercare de Iris pot fi urmarite pe canalul ei de YouTube, Puiul de om, pe care il gestioneaza singura – monteaza filmulete, le publica si le scrie descrierile.

Afla mai multe despre Iris din filmuletul de mai jos:

Iris a urmat primul Modul al scolii de radio Itsy Bitsy in saptamana 6-10 septembrie si a aflat cum arata un studio radio, cum se sta corect la microfon si cum se realizeaza materialele difuzate la radio.

In calitate de absolventa a primului modul de radio, Iris a avut ocazia sa se intalneasca cu supereroii Itsy Bitsy si sa invete de la ei cum se realizeaza o emisiune radio live.

In saptamana 13-19 septembrie, Iris a fost prezenta alaturi de Itsy, Bitsy, Andrei, Spinner si SuperZapa, alaturi de care si-a antrenat puterile si a devenit SuperErou!

Urmareste calatoria lui Iris de la Ou la SuperErou:


Afla AICI mai multe despre Scoala de SuperEroi Itsy Bitsy – Invata oul pe gaina!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

s