Irinuca si KinetoBebe promoveaza mancarea sanatoasa si sportul pentru copii

Irinuca si KinetoBebe promoveaza mancarea sanatoasa si sportul pentru copii

Irinuca, cunoscutul personaj simbol al Asociatiei EMOVERE, vine la Baby Boom sa promoveze, alaturi de KinetoBebe, alimentatia sanatoasa si sportul pentru copii veseli si voinici. Acum Irinuca este si personaj de poveste in noul teatru de papusi – atelier, care ii ajuta pe copii sa aleaga singuri legumele si fructele sanatoase, dar si sportul in formele potrivite varstei lor.

Sambata, 10 martie, ora 10:30 si 13:30, copiii de toate varstele si parintii lor sunt asteptati la primul spectacol-atelier cu papusa Irinuca, unde cei mici vor invata ce alegeri sanatoase fac personajele din povesti, cand stau la masa, de ce sportul este si placut si sanatos indiferent de varsta. Copiii toti vor primi mere de la fetitele Irinuca, vor putea bucatari cu legume sanatoase de la Bonduelle si vor primi premii surpriza.

Spectacolele de teatru-atelier si Bucatareala in familie cu Irinuca vor avea loc la Clinica de Recuperare Baby Boom by KinetoBebe, unde copiii primesc gratuit evaluari motrice, logopedice si stomatologice.

Invitata speciala a Irinucai este actrita Violeta Mitescu, cea care va da viata povestilor si va bucatari cu cei mici. Kinetoterapeutii din echipa KinetoBebe vor oferi informatii parintilor despre tipurile de sport de care au nevoie copiii inca din primele luni de nastere. Un bebe sanatos este un bebe sportiv, inca de mic!

Clinica de Recuperare Baby Boom powered by KinetoBebe este un proiect unic in care parintii afla raspunsuri despre dezvoltarea motrica, cognitiv-lingvistica si stomatologica a copiilor.

La aceasta clinica evaluarea copiilor este gratuita; se adreseaza tuturor copiilor cu varsta cuprinsa intre 2 luni si 10 ani si va fi realizata de kinetoterapeuti, psihologi pediatri si stomatologi pediatri

Programul presupune:

  • Evaluari motrice, care urmaresc: nivelul achizitiilor motorii conform etapelor de dezvoltare neuromotorie specifice varstei; posturarea corecta la nivelul:  umerilor, membrelor inferioare, coloanei vertebrale, achizitionarea echilibrului, a coordonarii, mobilitatea si forta.
  • Evaluari logopedice pentru copiii cu varsta de peste 3 ani, urmarindu-se nivelul de dezvoltare al limbajului precum si corectitudinea  articularii si pronuntiei sunetelor si cuvintelor. Intr-un concept unic si accesibil, specialistii logopezi va vor sta la dispozitie pentru a evalua nivelul de dezvoltare al limbajului, a identifica eventualele dificultati de vorbire dar si pentru a oferi solutii.
  • Evaluari stomatologice pentru copii, urmarindu-s stadiul dentitiei – cronologia eruptiei dentare (eruptie precoce / intarziata); stadiul si tipul de crestere (anomalii dentare, alveolare, scheletice ); examen functional; examenul tonicitatii musculaturii faciale; obiceiuri vicioase. Folosind camera intraorala, medicul pedodont, specializat in tratamentul stomatologic al copiilor, va proiecta pe un monitor special imaginea dintisorilor copilului, pentru a descoperi cele mai ascunse fete si pentru a-I studia impreuna cu parintii, pentru un diagnostic preliminar.

Partener media principal: Itsy Bitsy FM.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s