Invinge-o pe Baba Iaga!

Crezi ca poti gasi ingredientele necesare pentru a scapa de Baba Iaga, in padurea fermecata? Afla din acest joc pentru toata familia!

In mitologia slava si in basmele rusesti, Baba Iaga este o vrajitoare rea, din ghearele careia incearca sa scape o fetita. In al doilea joc din seria Basme si Jocuri, de la Lex Games, tu intri in poveste!

Scopul jocului este de a o invinge pe Baba Iaga, prin colectionarea unor ingrediente necesare pentru a face trei vraji. Insa ingredientele sunt ascunse intr-o padure infricosatoare. Este un joc de observatie si de viteza, potrivit pentru toata familia! (Pot participa de la 2 la 5 jucatori, iar copiii ar trebui sa aiba minim 6 ani.)

Asemeni jocului Cei Trei Purcelusi, acest joc are cutia gandita sub forma unei carti, in care se regasesc atat piesele si regulamentul, cat si o varianta ilustrata a celebrului basm.

Fiecare jucator va avea trei carti de vraji, fiecare vraja avand nevoie de patru ingrediente. Jocul contine 16 jetoane, cu padurea pe o parte si un ingredient secret pe cealalta. Iar jucatorii trebuie sa caute printre aceste jetoane ingredientele de care au nevoie.

Baba Iaga

Dar ai grija! Figurina cu Baba Iaga te va urmari pe parcursul jocului si are propriul sau traseu de zbor. Jocul contine mai multe nivele de dificultate, pentru a se putea bucura de el cat mai multi! Dar te las sa afli mai multe din regulament.

Afla si mai multe despre joc aici.

Crezi ca vei reusi sa o invingi pe vrajitoarea cea rea?

Autor articol: Oana Anghel – Redactor Itsy Bitsy

surse foto: lexshop.ro


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s