Ai probleme in cuplu?

Ce faci in momentul in care relatia de cuplu nu mai functioneaza? Pentru diferite probleme in cuplu exista diverse abordari. Hai sa le aflam!

In aceasta editie a seriei „Meditatii la minut”, psihoterapeutul Gaspar Gyorgy ne pune o intrebare foarte simpla, in aparenta: Cand relatia de cuplu este in dificultate, ce faci? Ramai sau nu in ea?

Raspunsul insa nu este la fel de usor de enuntat. In primul rand, pentru ca difera gradul de implicare, de la o persoana la alta. In al doilea rand, pentru ca fiecare dintre noi alegem o alta abordare.

Gaspar Gyorgy ne prezinta patru moduri prin care putem solutiona problemele in cuplu. Toate depind de cat de mult vrei o schimbare si cat de mult vrei sa pastrezi intreaga relatia respectiva. Iata-le aici.

Asociatia Multiculturala de Psihologie si Psihoterapie si Otilia Mantelers, alaturi de numerosi parteneri printre care se numara si radio Itsy Bitsy, si-au unit eforturile pentru ai aduce in Romania pe Harville Hendrix & Helen LaKelly Hunt, doi dintre cei mai indragiti terapeuti de cuplu si familie din intreaga lume.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s