Invata sa fii in armonie cu propria persoana

Ce inseamna sa fii bine cu tine insuti/ insati? Iata cum poti fi in armonie cu propria persoana, spre beneficiul tau si al celor din jur.

Sa fii bine cu tine inseamna, pe scurt, sa faci ceea ce iti place (nu doar in viata profesionala, ci pe toate planurile). Usor de zis, dar greu de facut. De aceea, in aceasta editie a emisiunii Meditatii pentru parinti, psihoterapeuta Diana Frazzei explica ce putem face, mai precis, pentru a ajunge la aceasta armonie cu noi insine:

„E un reglaj fin, pe care il putem face in fiecare clipa a vietii noastre: sa ne dam seama ca suntem in acord cu cine vrem sa fim si, in acelasi timp, in acord cu ceilalti.”

In alte cuvinte, incearca sa descoperi ce te face fericit(a) si la ce te pricepi cel mai bine, fara a face rau celor din jur. Incearca sa scapi din tiparele in care singur(a) te pui, pentru a te bucura de unicitatea ta.

Din fericire, traim in niste vremuri in care avem ocazia sa ne exprimam in mod liber si putem sa gasim informatii si raspunsuri pentru orice pasiune.

Cum ii afecteaza pe ceilalti daca nu suntem in armonie cu noi insine? Este adevarat ca ce nu te omoara te face mai puternic? Afla aici.

Pentru si mai multe articole despre a fi bine cu tine, iti recomand:


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s