Gasirea echilibrului interior

Indragita realizatoare Andreea Marin ne intampina cu mult entuziasm, in noua emisiune de pe Itsy Bitsy FM: Pretuieste Viata. Ce vei afla in cadrul acestor intalniri? Ne spune chiar Andreea.

„Se spune ca atragem ce e bun langa noi, atunci cand ajungem sa fim in echilibru si impacati cu trecutul nostru, cand ne rezolvam si ne intelegem furtunile interioare”, povesteste realizatoarea.

Pentru oricine, acest echilibru interior este un obiectiv greu de atins; mai ales daca pornesti la drum de unul singur.

De aceea, alaturi de Andreea Marin, vrem sa te insotim pe aceasta cale, spre gasirea impacarii interioare, cu povesti despre oameni la fel ca tine, care au reusit sa ajunga la acest echilibru.

Afla acum, din editia pilot a emisiunii Pretuieste Viata, cum a descoperit Andreea Marin cheia catre linistea interioara.


10 comentarii la „Gasirea echilibrului interior”

  1. Esti cea mai echilibrata si frumoasa si pe interior si la exterior .iti doresc o emisiune cit mai constructiva pe plan social
    Sintem multe femei care ne confruntam cu aceasta problema

  2. Esti un inger si iti multumesc ca aduci lumina in vietile noastre! Te iubesc nespus si te rog sa ramai mereu atat de tonica pentru ca tu ne dai putere prin exemplul tau!

  3. O femeie frumoasa, inteligenta, generoasa, intr-un cuvint un noroc pentru acest popor sa aiba o asemenea valoare umana in persoana Andreei Marin.

  4. Ti-am ascultat mesajul cap-coada cu sufletul deschis si plin de bucurie! Sincer, ma regasesc prin tine si gandurile tale pline de entuziasm si voie buna … sunt nascuta pe 25 decembrie 1976 si stiu ca si tu esti nascuta pe 22 decembrie,mai mare decat mine cu 2 ani,sper ca nu gresesc cu ceva … deci,oglinda vietii mele esti tu prin ideile, sfaturile, invatamintele, increderea in sine si bunatatea interioara pe care o emani … sunt mama a 4 copii, bat spre 40 de ani si eu … dar,nici gand la asta! Copiii mei imi sunt prietenii mei adevarati si pe vesnicie si ma simt ca la 20 de ani … muncim cand e vorba de muncit impreuna si ne distram tot impreuna … totul facem prieteneste, frumos, cu bun simt, cu moderatie, cu discretie alaturi de tatal lor, care e sirian .Privim viata cu incredere si devotament, chiar daca nu tot timpul totul e roz … ne simtim bine si impacati cu ceea ce Dumnezeu ne da zi de zi si incercam sa facem bine,sa ne iubim si respectam reciproc ,sa fim fericiti minte, trup si suflet ! Te urmaresc cu mare placere si respect pentru tot ceea ce faci si propui si altora, mai rar, sincer iti spun !!! Succes !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s