Intreceri sportive de Ziua Internationala a Persoanelor cu Sindromul Down

Fundatia Special Olympics Romania marcheaza Ziua Internationala a Sindromului Down (21 martie) organizand intreceri sportive si demonstratii acvatice pentru copiii si tinerii cu sindromul Down.

In Bucuresti, seria manifestarilor va incepe duminica, la Sala Antilopa din Sos. Dudesti Pantelimon nr.44, unde intre orele 10.00 si 14.30 vor avea loc intreceri si competitii de fotbal, baschet si abilitati individuale pentru copiii si tinerii cu Sindromul Down, o demonstratie a Sportivilor Tineri (Young Athlets – proiect pilot de antrenamente sportive al miscarii Special Olympics International dedicat copiilor cu Sindromul Down cu varste curpinse intre 2 si 8 ani), un spectacol de dans sustinut de echipa de dans a Asociatiei Sindrom Down Bucuresti, precum si o festivitate de premiere.

Tot Duminica, de la ora 16.00, Clubul Micii Campioni va gazdui o ora demonstrativa de educatie acvatica sustinuta de copii cu Sindrom Down, membri ai clubului.

Evenimentele dedicate Zilei Internationale a Persoanelor cu Sindromul Down vor continua luni la Balonul Copiilor din Parcul Herastrau, unde va fi organizata, intre orele 16.00 si 20.00, o petrecere pentru copiii, adolescentii, tinerii cu Sindromul Down si familiile acestora.

Pe lista organizatorilor acestor evenimente se gasesc, alaturi de Fundatia Special Olympics Romania, si Asociatia Sindrom Down Bucuresti, Asociatia Up Down si Asociatia Caritas Bucuresti.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

s