Intram in Epoca de Gheata: Ploaie de meteoriti!

Daca iti era dor de gasca nebuna din Epoca de Gheata, afla ca o poti reintalni din 15 iulie pe marile ecrane, intr-o noua aventura!

Cursa epica a lui Scrat dupa ghinda naravasa il catapulteaza in univers, unde declanseaza accidental o serie de evenimente cosmice care transforma si pun in pericol lumea din Epoca de Gheata.

Pentru a se salva, Sid (vocea lui John Leguizamo), Manny (vocea lui Ray Romano), Diego (vocea lui Denis Leary) si restul turmei trebuie sa plece de acasa si sa porneasca intr-o expeditie plina de comedie si aventura, in timp ce calatoresc spre noi tinuturi exotice si se confrunta cu o serie de personaje noi, pline de culoare.

?????????

Atunci cand Scrat incepe sa joace Pinball cu planetele, el creeaza Scrat-aclismul suprem, trimitand-o pe mama tuturor asteroizilor sa se pravaleasca spre Pamant. Din nou, accidentele provocate de Scrat au consecinte care schimba viata si lumea eroilor nostri de la sub zero grade Celsius de la sol.

In acelasi timp, se produc evenimente cutremuratoare si de o cu totul alta natura in sanul gastii. Fiica lui Manny si a lui Ellie (vocea lui Queen Latifah), Peaches (vocea lui Keke Palmer), se casatoreste si pentru Manny acesta este un eveniment la fel de nedorit ca si prabusirea unui asteroid in curtea din spatele casei lui.

Ice Age 5Nu rata Epoca de Gheta: Ploaie de Meteoriti (Ice Age: Collision Course), din 15 iulie, in cinematografe, in format 3D, IMAX, 4DX si DOLBY ATMOS!

Un film 20th Century Fox distribuit de Odeon!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

s