ABC de nutritie: prima carte de nutritie pentru copii

Curtea Veche Publishing a lansat cartea nutritionistei Dr. Mihaela Bilic, ABC de nutritie, ghidul de alimentatie sanatoasa special conceput pentru copii si parinti.

Cartea vine in ajutorul parintilor, pentru a schimba perceptia despre nutritie a noilor generatii si pentru a le consolida obiceiuri alimentare sanatoase.

Dr. Mihaela Bilic, medic nutritionist, ne invata ca este simplu sa avem copii care au o relatie sanatoasa cu mancarea, daca ii educam in acest spirit. Autoarea ne propune sa ne educam copiii sa manance sanatos inca de la varste fragede, si ne arata cum: printr-o serie de sfaturi pe placul celor mici, adunate intr-un format accesibil, plin cu ilustratii colorate, grafice interesante, jocuri si experimente, teste si exercitii usor de pus in practica.

Volumul de nutritie pentru copii contine tot ce trebuie sa stim despre mancare, nutrienti, calorii si etichete. Micii cititori vor invata sa devina detectivi de eticheta, isi vor forma “obiceiuri bune de mancat”, vor sti ce inseamna farfuria ideala si vor invata sa aprecieze mancarea prin gustul bun si beneficiile pe care le poate aduce organismului.

Volumul ABC de nutritie este disponbil in librariile din toata tara si in magazinul online www.curteaveche.ro la pretul de 44 lei.

Lansarea cartii a avut loc pe 14 iulie 2016, Live pe Facebook. Dr. Mihaela Bilic a raspuns in timp real la intrebarile cititorilor, legate de obiceiurile alimentare ale copiilor. Acest tip de lansare a fost o premiera pentru Curtea Veche Publishing si face parte dintr-o serie a editurii, in care cititorii se vor putea intalni pe Facebook cu autorii si vor putea discuta in timp real.

 


Ultimele articole

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s