Intoarce-te la radacini!

In aceasta editie a emisiunii Pretuieste Viata, Andreea Marin ne impartaseste cei sase piloni dupa care se ghideaza in viata si in cariera, de mai bine de 20 de ani.

Daca ar fi sa dai cuiva o lectie de viata, invatata din propriile tale experiente, care ar fi aceea? Ce idei le-ai oferi celor care vor sa iti calce pe urme? Cum i-ai ajuta sa creasca?

Andreea Marin a fost pusa in aceasta situatie, cand a sustinut un curs de comunicare, in fata unui grup de studenti. Si, pentru a intelege mai bine ce asteptau acei tineri de la ea, s-a intors la radacinile sale, la momentele in care a facut primii pasi in televiziune si la invatamintele care i-au ramas de atunci si pana astazi.

Unul dintre cele sase sfaturi pe care le vei afla si tu acum este sa nu sari peste etapele din viata ta. „Nu poti cladi ceva solid si durabil, daca nu pui caramida peste caramida”, explica Andreea Marin.

Afla si celelalte sfaturi ale realizatoarei si propune-i si tu ideile tale, pentru o viata echilibrata – minte, trup si suflet.

logo1

Imbinand puterea naturii cu cea a tehnologiei, Himalaya Wellness iti pune la dispozitie o gama variata de suplimente alimentare si cosmetice naturale pentru adulti si copii, ce au la baza medicina traditionala Ayurveda.

Misiunea Himalaya este aceea de a dezvolta remedii sigure, naturale si inovatoare, care sa-i ajute pe oameni sa duca o viata mai sanatoasa.

Himalaya – parte din familia ta!

logo frunze Himalaya


2 comentarii la „Intoarce-te la radacini!”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s