Poveste inghetata – lectii de viata

Sunt anumite momente in viata, in care inveti, mai usor sau mai greu, niste lectii pe care le vei purta in tine mereu. Care a fost unul dintre aceste momente pentru Andreea Marin? Ce a invatat din el? Afla in aceasta editie Pretuieste Viata.

Se spune ca, pana nu te lovesti cu capul de pragul cel de sus, nu-l vezi pe cel de jos. Pentru unii, aceasta vorba poate avea o semnificatie mai puternica decat pentru altii. Acestia sunt oamenii care au ajuns sa invete lectii de viata cazand, lovindu-se, impiedicandu-se. Dar tot ei sunt cei care s-au ridicat, s-au scuturat si au mers mai departe, fara sa fi uitat de acele „vanatai”.

Pentru Andreea Marin, pierderea mamei ei i-a adus numeroase lectii de viata, povestea cu inghetata fiind una dintre ele, o amintire care i-a ramas vie in memorie si pe care o foloseste si astazi ca reper pentru o viata echilibrata.

„Acum stiu ca nu poti razbate decat muncind din greu pentru fiecare treapta urcata si ca valoarea reala a unui om este data de puterea de a o lua oricand de la capat”, povesteste ea.

Una dintre cele mai importante lectii de viata, pe care trebuie sa le retinem este acceptarea – acceptarea de a nu fi mereu cel mai bun, de a cere ajutorul, de a-ti recunoaste vulnerabilitatile.

Descopera si alte sfaturi importante aici.

logo1

Imbinand puterea naturii cu cea a tehnologiei, Himalaya Wellness iti pune la dispozitie o gama variata de suplimente alimentare si cosmetice naturale pentru adulti si copii, ce au la baza medicina traditionala Ayurveda.

Misiunea Himalaya este aceea de a dezvolta remedii sigure, naturale si inovatoare, care sa-i ajute pe oameni sa duca o viata mai sanatoasa.

Himalaya – parte din familia ta!

logo frunze Himalaya


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s