Mituri din genetica

Suntem convinsi ca stiinta detine adevarul. Daca citim ca un reportaj este bazat pe un studiu stiintific, atunci, fara indoiala, trebuie sa fie adevarat. Dar poate ca stiinta se mai insala din cand in cand. Afla mai departe care sunt miturile cele mai mari din vietile noastre.

Dr. Bruce Lipton, unul dintre parintii noii biologii, ne ofera in interviul de mai jos un alt punct de vedere. Poate ca vechile teorii – pe care noi le luam drept adevar tangibil – sunt doar niste explicatii gresite.

Prin intermediul online, biologistul american Bruce Lipton sta de vorba cu realizatorul Cristian Muresanu, de la TVR Cluj. Subiectele abordate sunt despre cele patru perceptii-mit ale biologiei si controlul subconstientului asupra noastra.

Ideea interviului este de a ne da o perspectiva revigoranta asupra vietii. Noi detinem controlul asupra lucrurilor simtite de corpul nostru. Noi ne putem schimba destinul si putem evita boli (pana acum presupuse) genetice precum cancerul, diabetul, obezitatea sau Alzheimer.

Urmareste mai jos interviul cu Dr. Bruce Lipton si spune-ne ce parere ai.

Acest film poate fi urmarit si aici.

sursa foto: freedigitalphotos.net


Ultimele articole

Un comentariu la „Mituri din genetica”

  1. Intr-adevar stiinta se insala din cand in cand. Aceste greseli se impart in doua categorii: cele inevitabile (care sunt parte integranta a metotdei „trial and error”) si cele deliberate (parte a metodei „ia banii si fugi”). Bruce Lipton face parte din categoria a doua, a savantilor care au ales sa paraseasca taramul stiintei in favoarea pseudostiintelor new age. El nu e un savant ci un profet iar noua biologie este o perdeda de fum. Din pacate pseudostiintele prind foarte bine la public mai ales la persoanele educate intr-un spirit strain gandirii critice.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s