Intelegerea ADHD si primii pasi in lupta cu dependentele

Editura Herald si Librarie CLB organizeaza pe 15 octombrie, de la ora 18:30, evenimentul „Intelegerea ADHD si primii pasi in lupta cu dependentele”, desfasurat in cadrul campaniei nationale „Te asteptam in librarie!”.

Discutiile vor avea ca reper titlurile Pe taramul fantomelor infometate si Minti imprastiate, scrise de dr. Gabor Mate si publicate la Editura Herald in colectia Psihoterapia.

Printre subiectele care vor fi abordate la eveniment se numara: cauzele dependentelor si comportamentului adictiv, relatia dintre ADHD si dependente, relationarea cu dependentele (ale noastre si ale celor din jur).

Despre aceste aspecte vor discuta specialistii invitati la eveniment: Diana Vasile (Presedinte si membru fondator ISTT, psiholog clinician, psihoterapeut principal autonom), Diana Stanculeanu (psiholog, psihoterapeut), Sorina Petrica (psiholog clinician, psihoterapeut), Ana Maria Draguta (psiholog, psihoterapeut), Andrei Chiscu (psiholog, psihoterapeut), Gabriela Deniz (psihoterapeut, senior editor Herald).

Ei vor impartasi celor prezenti cateva repere practice din teoriile psihologice si experienta lor clinica psihoterapeutica, din cabinet, cu copii si cu adulti, pentru a ne ajuta sa aflam cauzele ADHD-ului si ale dependentelor, relatia dintre acestea si ce instrumente avem la indemana pentru a lupta cu ele.

Mai multe detalii despre eveniment se gasesc aici.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s