Intampina primavara cu o sesiune foto la Photography Studio!

Intampina primavara cu o sesiune foto la Photography Studio!

Primavara este momentul perfect de a surprinde clipele frumoase alaturi de cei dragi. Pentru a te ajuta sa creezi amintiri cu parfum de flori de cires, Photography Studio te invita la o sesiune foto de primavara, cu oferte speciale.

Cristina Nichitus Roncea, fotografa oficiala Itsy Bitsy, anunta noile sesiuni de la Photography Studio, de Primavara si de Pasti. „Chiar daca afara primavara ar putea fi mai capricioasa, la noi e mereu senin! Va asteptam cu oferte speciale, la noi in Studio sau in aerul proaspat de afara, inconjurati de flori de cires, zarzari si magnolii!” – anunta ea.

Pentru a-ti programa o sesiune foto de Primavara sau de Pasti, afara sau in studio, o poti suna pe Cristina la numarul 0742.111.171.

Photography Studio – Kids & Family a aparut din dorinta de a surprinde frumusetea mirifica a copilariei. Anul trecut, de Buna Vestire, Cristina Nichitus Roncea lansa cartea „Mami, iti multumesc!”, cu mame si copii fotografiati in cadrul campaniei „Alaptarea e iubire”. Poti accesa gratuit lucrarea, pe site-ul Photography Studio. „Sigur, un peisaj sau o fotografie artistica pot incânta, emotiona, oferi o stare aparte, starni sentimente diverse, dar un portret de copil combina toate acestea cu puritatea lui, ceea ce poate ridica o fotografie la rangul de sublim”, spune Cristina. „In plus, este vorba de clipa. Copilasii cresc foarte repede. Azi sunt un ghemotoc, maine deja urca muntele singuri. Transformarea aceasta este captivanta. Poate suna banal, dar ideea ca ai surprins o etapa extraordinară din viata unui omulet este in sine o incantare nemaipomenita, atat pentru fotograf cat, mai ales, pentru amintirile parintilor si, pe viitor, ale copilasilor fotografiati.”


Un comentariu la „Intampina primavara cu o sesiune foto la Photography Studio!”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s