Instrumente noi pentru cresterea copiilor

„Copiii minunati au nevoie de parinti minunati”. Asociatia Corporeanima te invita la un nou program de parenting, relaxat, informal si plin de umor, derulat in Bucuresti.

Cursul „Trusa cu instrumente pentru cresterea copiilor” este adresat celor care au copii de pana la 6 ani. Alaturi de facilitatori, vei intelege principii de baza pentru cresterea copilului tau si vei fi incurajat sa le aplici in familie. Vei studia pe baza unui manual si vei primi sfaturi video de la experti in domeniu. Cel mai important aspect este ca vei descoperi ca si ceilalti parinti se confrunta cu aceleasi provocari.

Atelierul este structurat in sase sesiuni saptamanale. Programul este gratuit, dar participantii sunt incurajati sa contribuie pentru sustinerea costurilor materialelor si pentru a face posibila o continuare a acestor cursuri. Primele intalniri incep chiar de saptamana viitoare, asa ca grabeste-te la inscrieri.

Aceleasi sesiuni vor avea loc saptamanal, intre orele 18.30 si 20.30, in trei puncte diferite din Bucuresti pentru a ajunge la cat mai multi parinti.

1.       Luni, 20 mai (si in fiecare luni, timp de sase saptamani):

          la Fundatia Bucurestii Noi (strada Linistei, nr. 13)

          inscrieri la: adresa daniel.lixandru@corporeanima.ro.

2.       Marti, 21 mai (si in fiecare marti, timp de sase saptamani):

          la Biserica Ortodoxa Sfintii „Chiril si Metodiu” (bulevardul Marasti, nr. 59)

          inscrieri la: cosbalan@yahoo.com.

3.       Miercuri, 22 mai (si in fiecare miercuri, timp de sase saptamani):

          la sediul de pe strada Soldat Croitoru Vasile, nr. 6

          inscrieri la: coralix33@yahoo.com.

In prima sesiune, numita „Ce este un parinte?”, vei analiza tipologiile de parinti pentru a descoperi unde te incadrezi. In plus, intalnirea se va concentra pe dezvoltarea personala pentru a te ajuta sa devii parintele care doresti sa fii.

Pentru mai multe informatii, intra pe site-ul Asociatiei Corporeanima.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s