Inscrie-te la seminarul gratuit „Ora de Fizica”!

Pe 31 octombrie, incepand cu ora 17:00, hai la Teatrul Elisabeta, la cel de-al cincilea seminar gratuit din cadrul Scolii Parintilor Responsabili. „Ora de Fizica” va implica toti parintii prezenti in discutii importante si utile cu specialistii prezenti despre ce inseamna siguranta copilului, in parc, pe strada, in masina, in casa si ce trebuie sa stie intreaga familie in ceea ce priveste primul ajutor. In paralel, in foaierul teatrului, copiii prezenti vor avea parte de o super petrecere de Halloween!

Siguranta copilului este responsabilitatea parintelui. Si este important ca, in acest domeniu, parintii sa se straduiasca sa obtina toate informatiile necesare pentru a se asigura ca cel mic este mereu la adapost de orice pericol. Mai ales ca, spre deosebire de psihologie sau educatie, siguranta copilului chiar vine cu un manual de utilizare, cu un set de reguli, scrise si nescrise, care daca sunt insusite, respectate si puse corect in practica ofera parintilor linistea si increderea ca isi indeplinesc cu responsabilitate misiunea.

Specialistii care vor sustine „Ora de Fizica”

Astfel, marti, pe 31 octombrie, de la ora 17:00, la Teatrul Elisabeta, la Ora de fizica, la seminarul moderat de Tily Niculae, vor urca la „catedra” cinci specialisti pregatiti sa ne ofere cele mai utile si interesante sfaturi educative privind siguranta copilului.

Lectia 1: Siguranta in casa si regula drobului de sare, cu Simona Cernea, psihoterapeut cognitiv comportamental.

Lectia 2: Siguranta afara si in masina, abordata de Daniela Nicoleta Dumitrescu, psiholog clinician, psihoterapeut CBT, practician Metoda ESPERE, blogger „Fericiti cei ce comunica”.

Invitat special: Silvia Iorgulescu, Sef Sector Formare Institutul Roman pentru Drepturile Omului care va vorbi despre Obligatiile parintilor in ceea ce priveste siguranta copiilor.

Lectia 3: Primul ajutor: ce trebuie sa invatam copilul, oferita de Mihaela Arion, redactor Radio Bucuresti FM, initiatoarea proiectului national de educatie medicala si prim ajutor SPA Junior.

Lectia 4: Primul ajutor: ce trebuie sa stie un parinte responsabil, predata de Cristina Popescu, medic specialist pediatru.

Intre timp, copiii se vor putea bucura de Halloween Party, in foaierul teatrului. Pregateste-ti piciul cu un costum haios si hai la seminar!

Inscrierile la „Ora de Fizica” se fac aici: http://www.qbebe.ro/scoalaparintilorresponsabili/oradefizica.php.

Grabeste-te! Locurile sunt limitate!
Detalii despre toate seminariile Scolii Parintilor Responsabili puteti afla aici: http://www.qbebe.ro/familia/scoala_parintilor_responsabili.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s