Inghetata de Poveste!

Napoca readuce magia povestilor copilariei intr-o campanie inedita, dedicata tuturor iubitorilor de inghetata! Afla aici ce surprize te asteapta!

Pana pe 22 august, fiecare inghetata Napoca te asteapta cu un premiu, in campania „Inghetata de Poveste”! Folosind codul de pe batul inghetatei, iti poti descarca gratuit, de pe site-ul campaniei, povestile nemuritoare, care ne-au bucurat copilaria – Alba ca Zapada, Cenusareasa, Scufita Rosie, Degetica, Frumoasa din Padurea Adormita si multe altele!

Totodata, oricine se inscrie in campanie, participa automat la tragerea la sorti pentru a castiga fie premiul zilnic (o tableta), fie unul dintre cele trei premii lunare (o excursie pentru 4 persoane la un parc de distractii din Europa).

Cu aceasta ocazie, Napoca lanseaza si o noua inghetata – Sugubat, cu lapte si aroma de vata de zahar!

In plus, pentru fanii povestilor si ai inghetatei, Napoca a pregatit si o caravana a povestilor, care va fi prezenta in Bucuresti si alte sase orase (Brasov, Cluj, Craiova, Iasi, Sibiu, Timisoara) pe parcursul verii.

Intr-o lume plina de griji si de planuri, uitam sa mai fim copii, sa ne bucurăm de lucruri simple, sa privim viata ca pe o poveste frumoasa, care merita traita in fiecare clipa. Napoca, un brand 100% romanesc, poarta aceasta semnatura frumoasa a copilariei, pe care anul acesta am invelit-o intr-o aura de basm, cu scopul de a pune in valore cele mai frumoase povesti ale copilariei si de a ne transforma, pe noi, adultii, macar pentru cateva clipe, in copii”, declara Anca Severin, Senior Brand Building Manager Napoca, Unilever South Central Europe.

Pentru mai multe detalii referitoare la campanie, intra pe site-ul „Inghetata de Poveste”.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s