Indreptarea dintilor la copii

A purta sau a nu purta aparat dentar? De la ce varsta si in ce situatii este necesara indreptarea dintilor? Afla in aceasta editie a emisiunii Traieste Sanatos cu Simona.

In urma primului control ortodontic (in jurul varstei de 6-7 ani), se pot depista diverse probleme legate de cresterea dintilor. Daca medicul observa ca dintii tind sa creasca inghesuiti, se recurge la indreptarea dintilor.

Dr. Emilia Milicin explica etapele pe care le parcurgem pentru indreptarea dintilor, intrucat tratamentul presupune mai mult decat doar prescrierea unui aparat dentar.

Care sunt aceste etape? Ce fel de aparat dentar este indicat? Afla chiar acum.

Pentru mai multe informatii despre indreptarea dintilor, uita-te si peste urmatoarele articole:

Emisiune prezentata de SANADOR

Infiintat in anul 2001, SANADOR a cunoscut o dezvoltare continua, in prezent detinand mai multe clinici, laboratoare de analize medicale si cel mai mare spital privat multidisciplinar din tara, in care asigura tratament inclusiv pentru situatii de urgenta.

In cadrul Spitalului Sanador sunt disponibile 14 linii de garda 24/24: Cardiologie, neurologie, Obstetrica-ginecologie, ATI, Neonatologie, pediatrie, chirurgie generala, ortopedie-traumatologie, urologie, computer tomografie, ecografie, radiologie conventionala, laborator, medicina de urgenta.

logo Sanador aliniat


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s