A inceput Festivalul International „Teatru, Strada si Copil”!

A inceput Festivalul International „Teatru, Strada si Copil”!

Ajuns la editia a VI-a, Festivalul International de Teatru dedicat copilului și intregii familii „Teatru, strada si copil” este organizat de Teatrul de Animatie Tandarica cu sprijinul Primariei Municipiului Bucuresti, sub egida UNIMA Romania si ASSITEJ Romania si face parte din proiectul Stagiunea de vara, aflat sub motto-ul: Fa ceva diferit! Du un copil la teatru azi!

Prin intermediul acestui festival, Teatrul de Animatie Tandarica are ca scopuri principale constientizarea, dezvoltarea și educarea copiilor prin cultura, promovarea valorilor cultural artistice contemporane autohtone și internationale, educarea publicului  prin intermediul artei teatrale vizuale și de animatie, etc.

Din dorinta de a patrunde in zone lipsite de acces la cultura, Teatrul de Animatie Tandarica a implementat proiectul cultural Teatrul pentru toti prin achizitionarea unui teatru-cort in care se desfasoara stagiunea de vara a festivalul Teatru, strada si copil, astfel luand fiinta un proiect cu caracter unic in peisajul teatral local si international.

In editia din acest an, Teatrul Itinerant Tandarica se va afla in Parcul Sebastian (22 mai-20 iunie), Parcul Herastrau (28 iunie-23 iulie) si Parcul Crângași (1 septembrie-17 septembrie).

Miercuri, 24 mai, se va da startul celei de-a VI-a editii  a Festivalului Teatru, strada și copil care va avea loc in mai multe locatii din Bucuresti: Teatrul Itinerant Tandarica-Parc Sebastian, Sala Tandarica, Anima Studio, Palatul National al Copiilor, Teatrul Excelsior, Teatrul Ion Creanga-Sala mica.

Descarca programul evenimentului AICI.


Ultimele articole

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s