Copiii ne dau „lectii”de patriotism

Copiii ne dau „lectii”de patriotism

Asociatia Da’DeCe prezinta cu multa bucurie rezultatele atelierelor creative desfasurate in Bucuresti in cadrul proiectului „Da’De Ce (nu) imi iubesc tara?”, cofinantat de Administratia Fondului Cultural National. Proiectul a avut ca obiectiv principal interogarea sentimentului de patriotism in randurile copiilor, prin mijloace artistice, alaturi de nume importante ale artei contemporane: Katia Pascariu, Cuzina, Cristina David si Paul Dunca.

Pentru cei curiosi sa vada ce inseamna patriotismul pentru copiii romani, pe 24 mai, ora 17:00, la Muzeul National de Arta Contemporana (parter, intrare pe Calea 13 Septembrie), are loc vernisajul expozitiei cu lucrarile realizate in cadrul atelierelor de catre copiii de clasele a III-a si a IV-a de la Școala Sf. Silvestru şi de catre cei care au participat impreuna cu familia la atelierele de week-end. Expozitia interactiva este adresata copiilor şi poate fi vizitata pana pe 25 iunie in intervalul orar: miercuri-duminica 12.00-20.00, luni, marti – inchis.

Asociatia Da’De Ce isi propune sa cultive curiozitatea celor mici prin proiecte de educatie creativa. Mai multe detalii despre asociatie si proiectul „Da’De Ce (nu) imi iubesc tara?” gasiti aici: http://www.asociatiadadece.ro/


Ultimele articole

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s