Incepe Festivalul International „Teatru, Strada si Copil”

Teatrul Tandarica anunta inceperea Festivalului International „Teatru, Strada si Copil”, editia a 4-a si, odata cu el, declara deschisa Stagiunea de Vara.

Prima parte a evenimentului se va desfasura in perioada 29 mai – 3 iunie, in Parcul Alexandru Ioan Cuza (Aleea cu Platani, intrarea din Liviu Rebreanu).

Timp de 6 zile, Festivalul International „Teatru, Strada si Copil” va aduce o mare bucurie copiilor si parintilor din Bucuresti, care vor putea viziona o gama diversificata de spectacole atat ale Teatrului de Animatie Tandarica cat si ale teatrelor si companiilor de profil din intreaga tara (Teatrul Bacovia – Bacau, Teatrul de Papusi Puck – Cluj-Napoca, Compania MAG – Bucuresti, Teatrul Aschiuta – Pitesti, Miniartshow by Ioana Ginghina – Bucuresti).

Vor putea fi vizionate in cadrul festivalului spectacole interactive precum „Ursul pacalit de vulpe” si „Ridichea uriasa” ale Teatrului de Animatie Tandarica, ce pastreaza firul clasic al naratiunii, dar ii invita pe micii spectatori (+3 ani) sa participe la construirea LIVE a acestor povesti pline de lectii de viata, precum si spectacole cu scenarii si muzica originala cum ar fi “Cantec pentru Tisha” al Companiei Miniartshow si multe alte spectacole minunate.

Pe toata perioada Stagiunii de vara, printr-un parteneriat cu Directia Generala de Asistenta Sociala a Municipiului Bucuresti, cate 50 de copii din centre de plasament vor beneficia de intrare gratuita la fiecare reprezentatie de la Teatrul Itinerant.

Poti consulta programul festivalului aici.

Fest_teatru_strada_si_copil_harta_2015


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s