Incep inscrierile la Scoala de actorie MiniArtShow

Scoala de actorie MiniArtShow by Ioana Ginghina isi deschide portile in octombrie pentru noi grupe de cursanti, Grupa Mica (4 – 6 ani) si Grupa Mare (7 – 12 ani).
Scoala este gandita in asa fel incat copiii sa intre in contact, prin cursuri interactive, cu ceea ce inseamna scenografie, regie, scenaristica si actorie.

Cele 3 module sunt structurate de la jocuri pentru imbunatatirea dictiei, jocuri pentru dezvoltarea memoriei si a puterii de concentrare, jocuri pentru dezinhibare si dobandirea increderii in propria persoana pana la exercitii de actorie speciale pentru camera de filmat si pregatirea unui scurtmetraj.

Primul modul, “Joc si Improvizatie”, se va finaliza de Craciun cu o prima sceneta creata de cei mici. in cadrul celui de-al doilea modul, “Piesa noastra de teatru”, cursantii vor lucra alaturi de un scenarist invitat si de Ioana Ginghina, in rol de regizor, pentru a da viata, pe scena, unei piese de teatru. Ultimul modul “Scurtmetrajul nostru” este dedicat camerei de filmat o echipa cu experienta in lumea filmului ii va pregati pe cei mici sa fie adevarati profesionisti in fata camerelor de filmat.


Scoala de Actorie, Film si TV MiniArtshow by Ioana Ginghina a produs deja trei scurtmetraje:
Conversatie”, “Petrecerea”, In tabara”, pe care le puteti viziona pe canalul de youtube “MiniArtShow”, dar si piese de teatru. 


Pentru detalii despre inscriere, puteti suna la 0749 419 999 sau trimite email la adresa miniartshow@gmail.com.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s