Implanturi dentare rapide si fara durere

Implanturi dentare rapide si fara durere

Pentru cei care se vad nevoiti sa apeleze la o proteza, exista o alternativa mult mai eficienta si mai putin dureroasa. Este vorba despre niste implanturi dentare rapide, despre care aflam mai multe la Traieste Sanatos cu Simona.

Dintii stricati nu doar ca provoaca dureri foarte mari, dar, netratati, pot afecta chiar si osul. Din pacate, vine un moment in care plombarea cariilor nu mai este suficienta, iar dintii trebuie scosi. Ce solutii exista? Pana acum, primele optiuni la care ne-am fi gandit ar fi fost proteza sau implanturile periodice.

Totusi, exista o alternativa mai rapida si mai putin dureroasa, metoda Fast and Fixed, despre care ne vorbeste dr. Ionut Leahu, specialist implantologie orala.

Tehnica prin care, intr-o singura operatie chirurgicala, indepartam ce resturi de dinti mai sunt stricate, curatam osul, punem 6 implanturi in partea de sus si 4 implanturi in partea de jos, luam amprente imediat dupa interventie, iar a doua zi pacientul primeste niste lucrari provizorii fixe”, explica el.

Afla mai multe despre aceste implanturi dentare, acum, la Traieste Sanatos cu Simona.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s