Ilinca – Dupa furtuna, vine vreme buna

Ilinca Lianu ne-a cunoscut intr-un moment crunt din viata ei, iar prietenia cu noi a ajutat-o sa treaca mai usor peste necaz.

In decembrie 2012, cand avea 9 ani, Ilinca se afla in spital, in urma unui accident de masina. Pentru ca recuperarea in spital poate fi lunga si anevoioasa, Ilinca avea nevoie de ceva care sa o inveseleasca si sa ii distraga atentia. Astfel, a descoperit Itsy Bitsy FM, pe telefonul mobil. A inceput sa ne asculte online si…

„… m-am insanatosit MULT, MULT mai repede cu ajutorul vostru, al Radioului Itsy Bitsy, si, mai exact, chiar cu ajutorul lui Bitsy si al lui Itsy”, ne povesteste ea.

De atunci, Ilinca ne-a devenit prietena pe vecie, ascultand emisiunile, glumele, povestile de seara, poeziile si cantecele. A intrat in direct si s-a jucat cu Itsy si cu Bitsy, a participat si a castigat la concursuri si chiar ne-a facut si o vizita in studio.

„Am inceput chiar sa va sun la emisiunile voastre de dimineata, fara de care cred ca mama nu ar fi reusit nicicum sa ma treazeasca, sa pot merge la scoala. Trebuie sa va martusisesc ca, uneori, v-am sunat chiar de pe coridorul scolii ca sa pot intra in direct cu voi”, ne mai spune ea.

Chiar si mama ei a intrat in direct cu Itsy si cu Bitsy si le-a cantat un cantec clasic, amintire care o amuza foarte mult pe Ilinca.

„Ziua cea buna intotdeauna a inceput cu Itsy Bitsy”, este de parere Ilinca. Asa credem si noi 🙂

Spiritul bun sa-ti lumineze sufletul, Ilinca!

Ne poti scrie si tu cum a descoperit copilul tau Itsy Bitsy FM, pe adresa bitsy@itsybitsy.ro si itsy@itsybitsy.ro.


Un comentariu la „Ilinca – Dupa furtuna, vine vreme buna”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s