Iepurele-Gaina si Hamsterul Intunericului

Ce face un personaj animat atunci cand se naste jumatate iepure si jumatate gaina, iar tatal sau, un rege faimos, este in pericol? Ei bine, ajunge sa traiasca cea mai mare aventura posibila, alaturi de doi prieteni de nadejde: Abe, o testoasa mereu sarcastica si Meg, o nesabuita maestra in artele martiale.

Cei trei incearca sa ii vina de hac celui mai mare raufacator al tinutului – Hamsterul intunericului – care ameninta sa il inlature de pe tron pe rege.

Animatia „Iepurele-Gaina si Hamsterul Intunericului” este disponibila exclusiv in cinematografe din 22 aprilie in versiunea dublata in limba romana si este distribuita de catre Vertical Entertainment.

Jordan Tarktakow, Joey Lotsko, Laila Berzins, Danny Fehsenfeld, Mark Irons si Donte Paris sunt cativa dintre actorii din distributia filmului animat. Casele de productie nWave Pictures si Octopolis au colaborat pentru realizarea acestuia.

Animatia este realizata dupa un scenariu de Dave Collard sub regia lui Ben Stassen si Benjamin Mousquet.

Producatorii filmului sunt Ben Stassen, Caroline Van Iseghem si Matthieu Zeller, iar producatorii executivi sunt Chris Grine, Mike Richardson si Keith Goldberg.

Urmareste mai jos trailerul:


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s