Happy Free Kids îi așteaptă pe copii în 16 tabere tematice

Începând din 2020, copiii își pot descoperi și dezvolta pasiunile participând la activitățile organizate de Happy Free Kids, un concept creat cu pasiune, din dragoste pentru copii.

Happy Free Kids a început cu activități de teatru online pentru copii și mai apoi cu o tabără de teatru și echitație – EqTeatru. În 2021, echipa Happy Free Kids a continuat cursurile de teatru online și spectacolele live pe pagina Happy Free Kids, lansând și o grupă de teatru offline, iar anul acesta, echipa a început să organizeze și spectacole de teatru lunar.

Pentru vara lui 2022, echipa Happy Free Kids pregătește 16 tabere tematice pentru copii cu vârste între 8 și 14 ani: tabere de teatru și echitație (în formatul consacrat EqTeatru), dar și la tabere de echitație și creație, aventură și teatru sau tenis și public speaking.

Taberele se vor desfășura în 6 locații superbe din 5 județe din țară: Dâmbovița, Prahova, Buzău, Sibiu și Gorj, astfel: 

  • Tabere de echitație și teatru în județul Dâmbovița, la Runcu (13-18 iunie, 03-08 iulie și 15-20 august) și Voinești (07-12 august).

Copiii vor intra în lumea teatrului prin jocuri, studiul de poezii, fabule, monoloage sau scene din piese de teatru și la finalul taberei vor prezenta un spectacol de teatru. Vor învăța despre cai, cum să comunice cu ei, cum se hrănesc și ce mănâncă, cum se curăță, vor face plimbări cu calul preferat și vor învăța cum să își păstreze echilibrul pe un cal și chiar să facă trap. După amiezile și serile vor face ateliere de dezvoltare personală în care vor învăța să își exprime emoțiile prin jocuri, pictură și creație.

  • Tabere de aventură și teatru în județul Gorj, la Mușetești (01-06 august și 29-03 septembrie).

Copiii vor intra în lumea teatrului prin jocuri de atenție, creativitate, improvizație sau studiul de poezii, fabule, monoloage sau scene din piese de teatru și la finalul taberei vor prezenta un spectacol de teatru. După ce își vor fi pus creativitatea în practică, își vor consuma energia în parcul de distracție, printre copaci, în copaci și tiroliene, iar seara vor cânta și vor dansa sau vor intra în lumea filmelor.

  • Tabere de tenis și public speaking în județul Prahova, la Slănic Prahova (18-23 iulie și 22-27 august).

Copiii vor putea să își exprime energia prin comunicare și să o consume prin sport. Vor participa la întreceri sportive, jocuri antrenante individuale și de echipă, vor juca tenis (pentru începători sau avansați) și vor învăța dans aerobic. Vor învăța să își exprime opiniile pe teme variate, să le structureze și să le prezinte atât în fața colegilor, cât și în fața camerei de filmat.
Tot despre energie va fi drumeția până la Centrul Ecvestru Husar, unde vor vizita centrul ecvestru, vor cunoaște cei 25 de cai și vor primi lecții despre aceștia. În ultima zi a taberei vor vizita Salina Slănic unde se vor juca și vor fi invitați la cel mai mare planetariu din România pentru a descoperi Universul.

  • Tabere de echitație și creație în județul Sibiu, la Gura Râului (20-25 iunie, 27 iunie-02 iulie, 11-16 iulie, 25-30 iulie, 08-13 august și 23-28 august).

Copiii vor vizita centrul ecvestru de la Șelimbăr, vor vedea cum trăiesc 60 de cai arabi și vor învăța totul despre ei, cum se hrănesc și ce mănâncă, cum se curăță, cum să comunice cu ei, vor face plimbări cu calul preferat și vor învăța cum să își păstreze echilibrul pe un cal și chiar să facă trap.
Vor picta pe sticlă sau lemn, pe potcoave sau pietre, își vor crea propriul prinzător de vise sau vor lucra în echipă și își vor prezenta lucrările într-un vernisaj.
Vor dansa, chiar și în piscină, vor învăța jocurile copilăriei, se vor amuza în parcul de aventură din Păltiniș și în drumeții locale.

  • Tabere de artă (teatru, dans și pictură) în județul Buzău, la Berca (10-15 iulie și 24-29 iulie).

Copiii vor picta pe pietre sau lemn, individual și în echipă și își vor prezenta lucrările într-un vernisaj.
Vor dansa pe iarbă, pe terenul special amenajat, chiar și în piscină, vor învăța pași de dans noi și la final, ca o echipă, vor prezenta un flashmob.
Vor intra în lumea fabulelor, a interpretării personajelor, vor învăța tehnici actoricești, își vor exprima emoțiile și vor vorbi despre acestea și la final vor prezenta un spectacol de teatru.
Pentru că pensiunea se află în apropierea vulcanilor noroioși, vor avea ocazia să îi viziteze.

Mai multe detalii despre fiecare tabără în parte și programul taberelor, precum și informații despre tarife și înscriere se găsesc pe site-ul www.hfk.ro.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s