Hai sa ajutam de Craciun!

Echipa HaiSaAjutam doreste sa aduca o bucatica de Craciun si in centrele de plasament. Pentru acest lucru, vountarii au nevoie si de ajutorul vostru.

Organizatia a strans scrisorile copiilor pentru Mos Craciun de la sapte case de copii – atat din Bucuresti, cat si din tara. Daca intrati pe site-ul HaiSaAjutam, veti gasi scrisorile scanate si listele cu micutii care sunt implicati in acest proiect. Alegeti unul sau mai multi copii pentru a le indeplini dorintele. In alte cuvinte, puteti fi chiar voi Mos Craciun.

Data limita pentru strangerea cadourilor este 10 decembrie. Daca v-ati decis sa contribuiti la aceasta cauza, trimiteti un e-mail la adresa contact@haisaajutam.ro.

De asemenea, pe 7 decembrie, de la ora 19.00, are loc spectacolul Sa fim copii de Craciun, sustinut de copii din doua centre de plasament. Evenimentul se desfasoara la Sala Tinerimea Romana, din Bucuresti. Pretul unui bilet este de 35 de lei, iar cu fondurile stranse va fi organizata o excursie in ianuarie pentru micutii actori.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

s